Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Βλέπει «Γιούβε» στο ντέρμπι!!

Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί σήμερα στο Τορίνο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της Γιουβέντους, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στις 22 του μήνα στο Champions League, κόντρα στη Ρόμα.

Βλέπει «Γιούβε» στο ντέρμπι
Τα κακώς κείμενα, ύστερα από τις ήττες από Ατρόμητο και Μάλμε, θέλουν να διορθώσουν στον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενοι και για τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με όσους μείνουν στου Ρέντη τις αδυναμίες της ομάδας, έχοντας σε πρώτο πλάνο τους αγώνες με τη Γιουβέντους για την 3η (22 του μήνα) και την 4η αγωνιστική (04 Νοεμβρίου) της φάσης των ομίλων του Champions League.

Για αυτό τον λόγο άνθρωπο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα βρεθεί σήμερα στο Τορίνο, όπου οι πρωτοπόρες και αήττητες του ιταλικού πρωταθλήματος, Γιουβέντους και Ρόμα, έρχονται αντιμέτωπες. Εκτός από τον… κατάσκοπο που θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου της «Γηραιάς Κυρίας», στη συνέχεια οι Πειραιώτς θα επικοινωνήσουν με τους Έλληνες της Ρόμα (Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας) για να προσφέρουν με τη σειρά τους και εκείνοι τη βοήθειά τους.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ φέρεται να πιστεύει ότι ο Αλέγκρι θα παρατάξει την πρωταθλήτρια Ιταλίας με την ενδεκάδα και το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό ματς (19:00, OTE Sport 1).

Παράλληλα, ο Ισπανός εμφανίζεται σίγουρος ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η επικείμενη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, παρότι πρόκειται για μία ομάδα που στους πρώτους πέντε αγώνες στην Ιταλία έχει σκοράρει 10 φορές και δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ μεσοβδόμαδα στο Champions League έχασε στις λεπτομέρειες από την Ατλέτικο Μαδρίτης (είχε προηγηθεί η νίκη επί της Μάλμε στην πρεμιέρα).

Ο 51χρονος προπονητής προετοιμάζει τους παίκτες, εφιστώντας την προσοχή τους σε εκείνη την αναμέτρηση που… είναι όλα τα λεφτά και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: