Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Προχωράει σε… επιβράβευση!!

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιώργο Κατσικά, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις και ήδη έχει μιλήσει μαζί του ο Ζήσης Βρύζας.

Προχωράει σε… επιβράβευση
Αν και στην αρχή της σεζόν κανείς δεν τον υπολόγιζε για βασικό, ο Γιώργος Κατσικάς έχει καταφέρει να κερδίσει με τη δουλειά του μέσα και έξω από το γήπεδο την εμπιστοσύνη του Άγγελου Αναστασιάδη, των συμπαικτών του και μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ.

Η απόδοση του 24χρονου στόπερ είναι… ανοδική και αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους πρώτους «βασικούς» παίκτες των Θεσσαλονικέων.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, ο Ζήσης Βρύζας είχε μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Έλληνα αμυντικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και με τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος απάντησε θετικά για την παραμονή του παίκτη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι δεν είναι μεγάλος σε ηλικία και έχει δείξει ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: