Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ζήσης: «Έχει αλλάξει πολλά ο Πεδουλάκης»

Αρκετές αλλαγές έχει φέρει στην Ούνιξ Καζάν ο Αργύρης Πεδουλάκης και σύντομα θα δείξει τα βήματα προόδου της, όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ζήσης: «Έχει αλλάξει πολλά ο Πεδουλάκης»
Πολύ δρόμο έχει να διανύσει ακόμη η Ούνιξ Καζάν, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει κάνει ριζικές αλλαγές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης μετά τη φιλική ήττα (70-65) από τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ κόντρα σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου στην Ευρωλίγκα. Ήταν ένα καλό φιλικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε τις προηγούμενες ημέρες τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια χωρίς να έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, όμως τα καταφέραμε και είμαστε στην Ευρωλίγκα. Ως ομάδα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, όμως τέτοια ματς μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζήσης και πρόσθεσε:

«Με την παρουσία του κόουτς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Παίζουμε πλέον πιο στοχευμένα, διαβάζουμε τις φάσεις και χτυπάμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Για το σύντομο χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί νομίζω ότι υπάρχουν σημεία του παιχνιδιού που ήδη τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι στο τέλος θα δείτε μία σκληρή και δυνατή ομάδα που θα παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ».

Για να καταλήξει ο διεθνής γκαρντ: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έπειτα από δύο χρόνια θα ξαναπαίζω στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα ο πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στο ΤΟΡ 16».

Δεν υπάρχουν σχόλια: