Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δεν πτοείται ο Μέντες!!

Η ήττα στο Εστορίλ «πόνεσε». Όμως στον Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη για άμεση βελτίωση και αλλαγή... τσιπ. Μια βεβαιότητα που εκφράστηκε και απ’ τον Μέντες σε εκδήλωση χορηγού της ομάδας.

Δεν πτοείται ο Μέντες!
Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Αλλά, πάντα μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση!

Σε αυτό το πνεύμα είναι και ο Μέντες Ντα Σίλβα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός μέσος έδωσε το «παρών» -μαζί με τον Μπεργκ- σε εκδήλωση χορηγού της πράσινης ΠΑΕ, όπου υπέγραψε αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως παρά το κακό μομέντουμ των τελευταίων ημερών, το τριφύλλι θα δείξει... σφυγμό και μέσα απ’ τη βελτίωση θα επανέλθει στα καλά αποτελέσματα!

«Είμαστε επαγγελματίες και είναι μέρος της δουλειάς μας να είμαστε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το κάνουμε με την καρδιά μας γιατί θέλουμε να ανταποδώσουμε την βοήθεια που μας δίνει ο χορηγός με τα μηχανήματα και τις απoθεραπείας. Είναι καλό να είμαστε κοντά στον κόσμο», είπε αρχικά ο Μέντες και συνέχισε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό:

«Δεν είμαστε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Χρειαζόμαστε δουλειά. Αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε».

Τέλος, κατέληξε για τη διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο είναι θετικό ή αρνητικό: «Για μένα είναι καλό και κακό. Για μένα προσωπικά είναι καλό γιατί είχα έναν τραυματισμό και θα μπορέσω να επιστρέψω. Για την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάναμε μια άσχημη ήττα στο Εστορίλ και αν είχαμε παιχνίδι την Κυριακή θα είχαμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Όμως, όπως είπα και πριν, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ και σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παίξουμε πολύ καλύτερα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: