Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα ο Αναστασίου!!

Ποιο είναι το πιο απίθανο των απίθανων που έχει πει ο προπονητής του Παναθηναϊκού; Ειλικρινά δεν ξέρω και σηκώνω τα χέρια μου μέχρι πότε θα βαράει την ίδια βιόλα ο φουκαράς ο Γιάννης Αναστασίου. Να επαναλαμβάνει τη γνωστή πια κασέτα "Κρατάμε τα θετικά" μετά από κάθε αποτυχία. Ποια θετικά;

Δεν μιλάω για ήττα. Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η ήττα είναι ένα αποτέλεσμα. Μιλάμε για αποτυχία. Για αποτυχίες του Παναθηναϊκού. Για ήττες που έχουν προέλθει από αποτυχημένες εμφανίσεις. Και ο προπονητής όλο το ρίχνει σε απίστευτες δικαιολογίες. Κρατάμε τα θετικά. Κερδίσαμε τούτο και εκείνο. Μάθαμε εκείνο και το άλλο.

Φοβερά πράγματα. Ο προπονητής μπορεί να κοροϊδεύει, λόγω της φύσεως της δουλειάς του και λόγω του ότι στο ποδόσφαιρο χωράει κάθε ερμηνεία, μέχρι που το μαύρο να το βλέπεις για άσπρο και αντίθετα. Υπάρχει κάποιο όριο, όμως. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα, αγωνιστικό πρόβλημα και γι΄ αυτό, φως φανάρι, και δεν παίζει καλά και χάνει, αλλά ο Αναστασίου επιμένει ότι κάνει συλλογή από θετικά στοιχεία.

Θετικό είναι π.χ. ότι σκόραρε στην ήττα από τη Δυναμό Μόσχας με απίθανη και κατά λάθος ανάποδη κεφαλιά. Θετικό επίσης ότι με Εστορίλ ο Τριανταφυλλόπουλος κοπάνησε στο δόξαπατρί δύο αντιπάλους.

Το πιο απίθανο των απίθανων που έχει πει ο Αναστασίου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ήταν το άλλο. Μην περιμένετε τον Παναθηναϊκό όπως πέρυσι! Πρέπει να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό της προηγούμενης σαιζόν.

Αυτό δεν λέγεται με τίποτα. Απεναντίας, η επιτυχία της ομάδας και του προπονητή προσωπικά είναι ο Παναθηναϊκός του 2014-15 να είναι η συνέχεια του Παναθηναϊκού του 2013-14. Αυτή είναι η έννοια του κτίζω ομάδα. Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος κάθε ΠΑΕ και κάθε προπονητή. Όχι ξεχνάω την πετυχημένη σαιζόν και ξαναρχίζω από την αρχή. Για ποιο λόγο;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Κατ' αρχήν αξίζουν συγχαρητήρια στον επαγγελματία Γιάννη Αναστασίου που αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τούτη τη σαιζόν. Κάποιος άλλος στη θέση του θα έβρισκε μια δικαιολογία και θα τα παράταγε. Θα αμόλαγε κι ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά. Ότι η αποστολή μου εξετελέσθη, ό, τι ήταν να κάνω το πέτυχα, ευχαριστώ τη διοίκηση και τους παίκτες, γεια σας, μερσί, ευχαριστώ, που λένε και οι Πόντιοι.
Έτσι που λες. Δεν είναι κορόιδο ο Αναστασίου, είδε ότι η δουλειά βρωμάει στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει σάλιο, επόμενο ήταν να σκεπτόταν ότι δεν τον συμφέρει να μείνει δεύτερη σαιζόν. Επειδή το πιθανότερο θα ήταν να ακυρώσει την επιτυχία της πρώτης του σαιζόν. Γιατί, όμως, δεν έφυγε ο Γιάννης Αναστασίου και το ρισκάρησε;
Πήρε κύπελλο με νίκη εντυπωσιακή στον τελικό επί του ΠΑΟΚ. Κατάφερε να τερματίσει πρώτος στα play-off. Και πάνω απ' όλα έκανε εκείνο το αλησμόνητο 3-0 στο Καραϊσκάκη. Πώς να τα επαναλάβει αυτά ο Παναθηναϊκός όταν δεν πατάει καλά; Όταν έχει σοβαρό και αξεπέραστο όπως φαίνεται πρόβλημα στην άμυνα. Όταν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα με την απουσία του Μπεργκ.
Λέγονται διάφορα γιατί ο Αναστασίου παρέμεινε στη Λεωφόρο. Ίσως το πιο κοντά στην αλήθεια είναι ότι τον παραμύθιασαν πως θα γίνει ο Νο1 προπονητής στην Ελλάδα. Ότι όλη η Ελλάδα θα μιλάει για σένα αν ο Παναθηναϊκός έχει μια δεύτερη κολλητή πετυχημένη σαιζόν, μάλιστα αν καταφέρει να ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: