Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Με νικητή τον… Εργοτέλη!!

Οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον Εργοτέλη. Στην… εμφύλια αυτή «μάχη», οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-2 των «μαύρων». Δείτε τους σκόρερ των… δύο ομάδων.

Με νικητή τον… Εργοτέλη
Η καλύτερή τους! Το πρόγραμμα του Σαββάτου είχε το κλασσικό και αγαπημένο, οικογενειακό διπλό για τους παίκτες του Εργοτέλη που ξέφυγαν έτσι από την ρουτίνα των προπονήσεων.

Όπως είθισται, ο τεχνικός των Κρητικών, Παύλος Δερμιτζάκης έκοψε το ρόστερ του στη… μέση και χώρισε το υλικό του σε δύο ομάδες. Η μια ήταν αυτή των «κίτρινων» και η άλλη αυτή των «μαύρων».

Μεγάλη νικήτρια ήταν αυτή των «κίτρινων», χάρη σε γκολ των Μπαμ Μπαμ (6’), Νόσκοβιτς (54’) και Βλαχοδήμου (70’). Οι «μαύροι» είχαν φέρει προσωρινά το ματς στα ίσα με τον Χαντί (15’, πεν.) κι έγραψαν το τελικό 3-2 με τον Παμλίδη (82’).

Κίτρινοι: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Στράους, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος, Μπαμ Μπαμ, Νόσκοβιτς (75’ Στογιάνοβιτς).

Μαύροι: Τσέρνι (55’ Δερμιτζάκης), Ρέντζας, Μέγι, Παντελάκης (46’ Μπουρσέλης), Λεονάρντο, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Χαντί, Μπρούνο, Κούρεζ (55’ Παμλίδης).

Την Κυριακή οι παίκτες του Εργοτέλη θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα στις 17:00.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: