Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διπλή η προπόνηση, μισή η ομάδα!

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκαν οι δύο προπονήσεις που έκανε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ. Εκτός των οκτώ διεθνών, απουσίασαν και οι Παπαδόπουλος, Γκολάσα. Συμμετείχαν… εθελοντικά Βίτορ, Κατσικάς.

Διπλή η προπόνηση, μισή η ομάδα
Με λίγους παίκτες δούλεψε ο Άγγελος Αναστασιάδης το Σάββατο. Ο έμπειρος τεχνικός είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση, αλλά από αυτές απουσίασαν πολλοί παίκτες.

Αναμενόμενα απόντες οι διεθνείς Σκόνδρας, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γλύκος, Ρατς, Μακ, Κάτσε. Ωστόσο, σε αυτούς προστέθηκαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Εγιάλ Γκολάσα. Ο πρώτος πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Ισραηλινός μέσος δεν πήρε μέρος, λόγω εβραϊκής θρησκευτικής γιορτής.

Στην πρώτη συμμετείχαν οι Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργος Κατσικάς αν και είχαν άδεια.

Το πρωί οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» έκαναν μυϊκή ενδυνάμωση, σηκώνοντας βάρη στο γυμναστήριο και συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν τακτική και μπάλα στο μικρό γήπεδο.

Ο 61χρονος τεχνικός έδωσε ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του, ενώ από Δευτέρα θα μείνουν λίγοι και… καλοί, καθώς δεν θα προπονηθούν ούτε οι Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης που έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: