Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Διαλύθηκε το πόλο του Άρη!!


Οι προσπάθειες που έκαναν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Άρη να συνεχιστεί η λειτουργία του αντρικού τμήματος πόλο έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα το ιστορικό τμήμα να μη κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Διαλύθηκε το πόλο του Άρη
Δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα πόλο του Άρη, όπως επιβεβαιώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο των «κιτρινόμαυρων».

Οι προσπάθειες που έκαναν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη να συνεχίσει την λειτουργία του το ιστορικό τμήμα, έπεσαν στο κενό, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει να μην επιτρέπουν καν τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντί της Β’.

Ήδη οι πολίστες της ομάδας ζήτησαν την αποδέσμευσή τους απ’ τον σύλλογο, όμως αυτό που έδεσε οριστικά τα χέρια της διοίκησης της ομάδας, ήταν το αίτημα των αθλητών απ’ τα τμήματα υποδομής να αποχωρήσουν, εφόσον δεν θα υπήρχε πρώτη ομάδα. Μάλιστα, αυτό που πίκρανε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας, ήταν πως οι «μικροί» αθλητές δεν θέλησαν να υπογράψουν υποσχετική, προκειμένου να επέστρεφαν στον Άρη σε περίπτωση που την επόμενη σεζόν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: