Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

«Θηρίο» στο κλουβί ο Μπεργκ!!

Ανυπόμονος για να επιστρέψει στη δράση με την φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός... μετρά τις μέρες και δήλωσε ξανά πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

«Θηρίο» στο κλουβί ο Μπεργκ!
Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ όταν τραυματίστηκε. Και ήδη έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση ο Μάρκους Μπεργκ.

Όπως υπογράμμισε ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού –στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού της ΠΑΕ- έχει ήδη ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς και είναι θέμα χρόνου να «ζεσταθεί» κι άλλο.

Κι όσο κι αν βλέπει την ομάδα του να «αγκωμαχά» εν τη απουσία του, ξεκαθαρίζει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των συμπαικτών του και διαβεβαιώνει πως η βελτίωση θα έρθει άμεσα!

«Αισθάνομαι καλά. Περιμένω σιγά-σιγά να ανεβάσω ρυθμούς στο πρόγραμμα που ακολουθώ. Εδώ και πέντε εβδομάδες έχω καταλάβει πόσο έχω αρχίσει να περιμένω την επιστροφή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι το συντομότερο δυνατό δίπλα στην ομάδα για να την βοηθήσω όπως μπορώ κι εγώ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρνουν και χωρίς εμένα μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί κάποια αποτελέσματα να μην ήταν καλά, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Η ομάδα έχει δυνατότητες, θα φανεί σύντομα αυτό και ελπίζω με την έναρξη των υποχρεώσεων να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: