Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αυτό κρατάει ο Ιβάνοβιτς!!

Την καλή αμυντική λειτουργία κρατάει απ’ τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νίζνι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τι είπε ο Σλότερ, που εντυπωσίασε στο παιχνίδι.

Αυτό κρατάει ο Ιβάνοβιτς
Πίσω ικανοποιημένος, μπροστά προβληματισμένος. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς –λίγο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νίζνι- τόνισε πως του άρεσε τα όσα είδε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά έδωσε σύνθημα για περισσότερη δουλειά στην επίθεση.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε ορισμένα σημεία του αγώνα και αυτά κρατάμε. Στην επίθεση χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά προκειμένου να αποδώσουμε βάσει αυτών που θέλουμε και να σταθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, όπως είναι αυτό της Ευρωλίγκας» είπε σχετικά ο Μαυροβούνιος κόουτς του τριφυλλιού.

Απ' την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ (που ήταν εξαιρετικός), τόνισε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς προκειμένου να βελτιωθούμε. Θέλαμε να βγούμε στο παρκέ και να ακολουθήσουμε πολλά πράγματα που θα εφαρμόσουμε στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα και να παίρνουμε καθαρές νίκες, όπως κάναμε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: