Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αν δεν το έπαιρνε κάθε χρόνο, θα ήταν στόχος;

Ο Κ. Νικολακόπουλος διατυπώνει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα πολύ απλό ερώτημα, που έχει να κάνει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον Ολυμπιακό. 
Είναι ένα πραγματικά τεράστιο θέμα το γιατί μπήκε στο στόχαστρο τρομοκρατών ο Β. Μαρινάκης. Και περιμένουμε να μάθουμε όλοι μας τις απαντήσεις, μέσα από τις σχετικές έρευνες των αρχών.
ADVERTISEMENT
Εγώ δεν μπορώ να ξέρω κι ούτε θα μπω στη διαδικασία αναπαραγωγής σεναρίων, τα οποία ακούγονται. Αυτό το οποίο ξέρω είναι το πώς εισπράττει ο πολύς κόσμος του Ολυμπιακού όλο αυτό που γίνεται εδώ και πολύ καιρό, κι όχι τώρα, κι έχει στόχο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, άρα τον Ολυμπιακό.
Γιατί λένε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, ότι υπάρχει ένα σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που βοηθάει τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί. Αλλά στα μάτια των φίλων του Ολυμπιακού, αυτό που υπάρχει είναι ένα σύστημα το οποίο θέλει να "αποδομήσει" τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, άρα και τον Ολυμπιακό.
Προσέξτε, δεν επικεντρώνω στη συγκλονιστική, κι ανθρώπινα, εξέλιξη που έχει να κάνει με το σχέδιο τρομοκρατών κατά του Μαρινάκη. Μιλάμε για πολλά άλλα πράγματα που εδώ και πάρα πολύ καιρό μας έχουν δώσει να καταλάβουμε τι παίζεται. Γιατί ο Μαρινάκης μπορεί να έγινε τώρα στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά στόχος πολλών άλλων επιθέσεων έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό κι από διάφορες πλευρές.
Κι αμφισβητούν οι «άλλοι» αυτό το οποίο διακηρύσσει ο Ολυμπιακός, ότι δηλαδή ο Μαρινάκης προ Ολυμπιακού δεν είχε εχθρότητες, άρα «μαθηματικά» έγινε στόχος ως πρόεδρος του Ολυμπιακού-κι ότι, συνακόλουθα, στόχος των επιθέσεων ακριβώς είναι «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού».  Ας απαντήσουν, όμως, αν έχουν τη δυνατότητα, στο εξής απλό, και...μάλλον ρητορικό, ερώτημα, το οποίο ο καθένας μπορεί να κάνει, με δεδομένο κάτι που επαναλαμβάνω το βλέπει όλος ο κόσμος, ότι δηλαδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποτελεί στόχο εδώ και πολύ καιρό μεγάλων επιθέσεων.
Εάν ο Ολυμπιακός με πρόεδρο τον Β. Μαρινάκη δεν έπαιρνε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο…Εάν ο Ολυμπιακός με πρόεδρο τον Β. Μαρινάκη δεν δυνάμωνε ως κλαμπ, τόσο αγωνιστικά όσο κι οικονομικά, ακόμη και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ…Θα ήταν στόχος τέτοιων επιθέσεων, από διάφορες μάλιστα πλευρές, εδώ και τόσο πολύ καιρό;
Εσείς τι λέτε; Θα ήταν στόχος των επιθέσεων που γίνονται εδώ και τόσα χρόνια αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο;...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: