Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μητρόπουλος!!


Εκτός της αποστολής του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμεινε ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και παραπέμφθηκε στη διοίκηση των «κυανέρυθρων».

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μητρόπουλος
Με προπόνηση που έγινε στην Βάρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική της Super League.

Εκτός αυτής έμεινε ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο άσος της ομάδας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τον έθεσε εκτός αποστολής και τον παρέπεμψε στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Νίκο Ζαμάνη.

Ο τελευταίος δέχθηκε την εισήγηση του προπονητή και συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, όπου και θα αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Σιώπης, Γκίνης, Φουρλάνος, Μπούζας, Ιμπαγάσα, Σμυρλής, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: