Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Λάθος όλων, όχι μόνο του Τσέναμο»

Ασπίδα προστασίας στον Τσέναμο για το τραγικό λάθος του στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ ύψωσε ο Σα Πίντο. Παράπονα για τη διαιτησία απ’ τον τεχνικό του Ατρόμητου!

«Λάθος όλων, όχι μόνο του Τσέναμο»
Κάλυψε τον Τσέναμο ο Σα Πίντο, με αφορμή την κακή του αντίδραση -έχασε την μπάλα μέσα απ' τα χέρια- στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Ατρόμητου εξέφρασε και διαιτητικά παράπονα, τονίζοντας πως θα περίμενε τουλάχιστον ακόμα μια αποβολή από πλευράς δικεφάλου του βορρά.

Οι δηλώσεις του Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε δυνατά καθώς ήθελε να πάρει ώθηση για το ματς της Πέμπτης. Αυτά τα δύο γκολ ήταν σημαντικά για την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς παίξαμε 45 λεπτά και αυτά δεν ήταν αρκετά για να πάρουμε την νίκη. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτό δεν μας έφερε την νίκη. Κρατάω τα 45 καλά λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τις τρομερές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ήθελα η ομάδα μου να είναι πιο επιθετική και αν κάναμε αυτά που ήθελα, μπορεί τώρα να μιλούσαμε για μια ισοπαλία και ίσως για κάτι παραπάνω».

Για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και αν έχει ευθύνη ο Τζενάμο: «Δεν θεωρώ πως είναι υπεύθυνος ο Τζενάμο για το γκολ. Περνάει μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση αλλά κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Είναι λάθος όλων και όχι μόνο του τερματοφύλακα».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στην διαιτησία: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή ακόμη και την νίκη, αν η διαιτησία ήταν δίκαιη στο τέλος καθώς ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τελειώσει το ματς με 9 και όχι με 10 παίκτες. Δεν θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο (σ.σ. η διαιτησία) αλλά εναντίον 10 παικτών η ομάδα ανέβηκε και σίγουρα εναντίον 9 θα ήταν πιο ανεβασμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: