Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Λαγός: «Δεχόμαστε τελείως χαζά γκολ»

Την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τα λάθη που κάνει ο Παναθηναϊκός αναγνώρισε ο Τάσος Λαγός. «Δεχόμαστε τελείως χαζά γκολ», σημείωσε ο νεαρός άσος μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Λαγός: «Δεχόμαστε τελείως χαζά γκολ»
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του ο Τάσος Λαγός, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν μαθαίνει από τα… ανόητα λάθη του.

Ο μέσος των «πράσινων», λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχασαν σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης την αυτοσυγκέντρωση τους και ότι δέχθηκαν χαζά γκολ.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Μάρκους Μπεργκ υποστηρίζοντας πως η απουσία του τους έχει επηρεάσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι το περσινό πάθημα, όπως φαίνεται, δεν μας έχει γίνει μάθημα με τίποτα. Συνεχίζουμε να τρώμε ανόητα γκολ. Νομίζω ότι αυτό είναι το κύριο σημείο που πρέπει να σταθούμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στο πρώτο γκολ βγάζει την σέντρα ανάμεσα σε δυο παίκτες δικούς μας ένας παίκτης δικός τους και εν συνεχεία ένας παίκτης δικός τους πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή ανάμεσα και πάλι σε δυο δικούς μας. Και στο 94' δεν γίνεται να δέχεσαι γκολ από κόρνερ. Εκεί τελειώνει η φάση και παίρνεις τουλάχιστον τον βαθμός της ισοπαλίας όπως έχει πάει το ματς.

Από εκεί και πέρα εμείς νομίζω μπήκαμε στο γήπεδο, είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες φάσεις, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά αυτό μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θέλει παραπάνω προσπάθεια από όλους και νομίζω ότι πρέπει να γίνονται περισσότερες φάσεις, να βγάζουμε περισσότερες φάσεις και να σταματήσουμε να τρώμε τέτοια γκολ
».

Είστε η ίδια ομάδα με πέρυσι τι έχει αλλάξει;

«Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Οι ίδιοι παίκτες, πλην του Μπεργκ που είναι τραυματίας και μας επηρεάζει η απουσία του. Απλά ίσως κάποιοι παίκτες να μην είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση αυτή την περίοδο και για αυτό να μην κάνουμε αυτά που κάναμε και πέρυσι.

Όλοι ξέρουμε στην ομάδα ότι δεν είμαστε όπως ήμασταν και πέρυσι. Όλοι θέλουμε και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να ανεβάσουμε την ομάδα και να ανεβούμε και εμείς και νομίζω ότι στη συνέχεια πρέπει να γίνει αυτό. Ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα
».

Πιστεύεις ότι κάποιοι συμπαίκτες σου επαναπαύθηκαν στις περσινές δάφνες, στην περσινή καλή πορεία;

«Προσωπικά ο καθένας δεν μπορώ να ξέρω τι και πως σκέφτεται. Το έχουμε συζητήσει πολύ αυτό το θέμα. Κάναμε μια χρονιά πέρυσι δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή. Είναι μια νέα χρόνια πολύ πιο δύσκολη από την περσινή και θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Το ξεκίνημα δεν είναι το καλύτερο και πρέπει να το αλλάξουμε».

Τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξει αυτό;

«Στην προπόνηση κάνουμε καλή δουλειά. Ξέρουμε ποια είναι τα λάθη μας αλλά σε ορισμένα σημεία μέσα στο παιχνίδι χάνουμε την συγκέντρωση μας και δεχόμαστε κάποια γκολ τελείως χαζά. Ούτε λεπτό δεν πρέπει να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας γιατί όπως είδατε μας στοιχίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: