Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Λαγός: «Καθοριστική η αποβολή»

Στην αποβολή του Βάντερσον απέδωσε την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Παναγιώτης Λαγός, ενώ μίλησε και για το πέρασμά του από την «Ένωση».

Λαγός: «Καθοριστική η αποβολή»
Κάτι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει απέναντι στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης αν δεν υπήρχε η αποβολή του Βάντερσον, όπως συμφώνησαν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Ανδρέας Ηρακλής.

«Πιστεύω πως η αποβολή του Βάντερσον ήταν καθοριστική για μας. Αν συνεχίζαμε να παίζουμε όπως το πρώτο μέρος και δεν είχαμε αριθμητικό μειονέκτημα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όμως μετά την αποβολή άλλαξε τελείως το ματς, ήρθε και η κούραση στο τέλος και ηττηθήκαμε», δήλωσε ο αριστερός μπακ των ηττημένων, ενώ αναφέρθηκε και στη θητεία του στην ΑΕΚ. «Στην ΑΕΚ πέρασα κάποια καλά και κάποια κακά χρόνια. Κρατώ τις καλές στιγμές, αλλά πλέον ανήκω σε μια άλλη ομάδα».

Ο Ανδρέας Ηρακλής με τη σειρά του συμφώνησε. «Μέχρι την αποβολή του Βάντερσον η ομάδα λειτουργούσε άψογα, αλλά το σημείο εκείνο ήταν καθοριστικό. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες κι αυτό θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η άνοδος», είπε ο μεσοαμυντικός του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: