Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο τολμών νικά...!

Η Καλλονή έπαιξε με δέκα παίκτες από τα μέσα του δεύτερου μέρους κόντρα στην Κέρκυρα, λόγω αποβολής του Καλτσά, αλλά δεν οπισθοχώρησε και πήρε παλικαρίσια νίκη (1-0), χάρη σε γκολ του Αντέγιο (66’).

Ο τολμών νικά...
Ρίσκαρε και δικαιώθηκε… Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν άλλαξε τα πλάνα του μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) του Καλτσά στο 52ο λεπτό και όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ από την Κέρκυρα, αλλά έβαλε κιόλας με τον Αντέγιο στο 66ο λεπτό.

Παραμένει ισόβαθμη (13 ) με Ολυμπιακό, ενώ ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό η ομάδα της Μυτιλήνης και περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Ακίνδυνοι για ένα ημίχρονο οι «Φαίακες» που έγιναν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος, ειδικά από το σημείο που έμειναν με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο . Λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν προς το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά ο Χαβίτο έχασε μοναδική ευκαιρία στο 86ο λεπτό.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το ματς

Φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης πως οι δύο ομάδες είχαν αρχικά ως σκοπό να φύγουν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο, κοιτώντας να μην δεχθούν κάποιο τέρμα και από εκεί και πέρα καλοδεχούμενο κάποιο ενδεχόμενο γκολ που θα πετύχαιναν. Αυτό βεβαίως ισχύει σε μικρότερο βαθμό για της ομάδα της Μυτιλήνης που έπαιζε στην έδρα της. Οι ουσιαστικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος άνηκαν σε αυτήν, με το δοκάρι του Λεοζίνιο στο 41ο λεπτό να ξεχωρίζει. Το ξεκίνημα έκανε ο Χουάνμα στο 9ο λεπτό, όταν έπιασε καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει ο Σέτκους. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ισπανός δεν ήταν τελικός αποδέκτης, αλλά ξεκίνησε την προσπάθεια της ομάδας του μοιράζοντας ωραία στον Ναβάρο που αστόχησε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων, καθώς είναι πολύ καλοί στο συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν τους έδωσε αρκετούς κενούς χώρους ο αντίπαλος τους. Στο 33’ πήγαν όλα καλά εκτός από το σουτ του Χαβίτο, καθώς η μπάλα σταμάτησε σε αντίπαλα σώματα.

Η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, απειλώντας στην αρχή με τον Χαβίτο να κάνει ωραία κίνηση από τα αριστερά, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για την ομάδα του Γρηγορίου, καθώς η Καλλονή έμεινε με δέκα στο 52’ όταν και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Καλτσάς. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι… άνοιξε και έγινε αρκετά πιο θεαματικό. Η Κέρκυρα ξεθάρρεψε, βλέποντας ότι παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα και έγινε πολύ πιο απειλητική. Η Καλλονή δεν οπισθοχώρησε μετά την αποβολή και η αναμέτρηση ήταν ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. Τελικά, ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ, με τον Αντέγιο στο 66ο λεπτό.

Η Κέρκυρα δεν τα πίεσε από εκεί και πέρα και θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαρίσει με τον Χαβίτο, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο τέσσερα πριν την συμπλήρωση των 90 και ουσιαστικά εκεί τελείωσαν όλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: