Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Παπαχατζής: «Αντίπαλός μας ο χρόνος»

Να κερδίσει το χρόνο καλείται ο Πανιώνιος που σχηματίστηκε μέσα σε λίγες μέρες, όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπαχατζής μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ικανοποιημένος, δεδομένων των συνθηκών, από την παρουσία του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπαχατζής μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως η ομάδα του καλείται να γίνει γρήγορα… σύνολο προτού χαθεί κι άλλο έδαφος.

«Πιστεύω ότι τηρουμένων των αναλογιών, η ομάδα μας είχε καλή παρουσία. Παλέψαμε το παιχνίδι. Στην αρχή ήμασταν εκτός ρυθμού αλλά είχαμε μεγάλο ψυχικό σθένος και αντιδράσαμε. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για μας αλλά στο τέλος δεν είχαμε τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε τη νίκη. Να τονίσω ότι ο Πανιώνιος έχει αντίπαλο τον χρόνο. Η ομάδα πρέπει να προπονηθεί γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες. Απλά χρειάζεται επιμονή και υπομονή και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που ήταν πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, είπε: «Νιώθω λίγο περίεργα γιατί πρώτη φορά είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Το θετικό είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Όλα θα πάνε καλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και αυτό μας ‘σκότωσε’. Εμείς κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ τα οποία κατέληξαν σε καλάθια. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο αλλά δεν αντέξαμε στο τέλος. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο αλλά πρέπει να δουλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: