Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τι έγινε με τον Παπαδόπουλο!

Πειθαρχικό παράπτωμα φαίνεται πως ήταν ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός αποστολής ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Πώς το σχολίασε ο Αναστασιάδης.

Τι έγινε με τον Παπαδόπουλο
Από την πρώτη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν μπορεί να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον 26χρονο επιθετικό στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Ωστόσο, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον έμπειρο φορ. Όπως γράφει η SportDay, ο «Παπ» είχε φραστικό επεισόδιο με συμπαίκτη του στην προπόνηση της Παρασκευής και το… πλήρωσε, χωρίς να δοθεί μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Αν και ο 61χρονος προπονητής υποστήριξε ότι ο παίκτης έχασε τέσσερις προπονήσεις, ο Παπαδόπουλος είχε ξεπεράσει πλήρως το μικροπρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του.

Εν τω μεταξύ, ο Ρόμπερτ Μακ προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, αφού δέχθηκε μια κλοτσιά και στην ανάπαυλα το συζήτησε με τον προπονητή και τον γιατρό, αποφασίζοντας να μην παίξει άλλο. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, αποχωρώντας από την Τούμπα, υποστήριξε ότι πονάει πολύ, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

*** Μπορεί το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο να μην έχει βρει κάποια συγκεκριμένη και ψηφισμένη φόρμουλα προκειμένου ο Ιβάν Σαββίδης να τα πληρώσει και να... τελειώνει (κάτι που θα αφορά κι άλλες εταιρείες όπως και φυσικά πρόσωπα), όμως σήμερα είναι προγραμματισμένη (στις 12:00, στην Τούμπα) η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, με πρώτο θέμα συζήτησης - στην ημερήσια διάταξη - την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: