Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τόμιτς: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Μίλαν Τόμιτς τη νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού, λέγοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους «ερυθρόλευκους».

Τόμιτς: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»
Ένας κακός Ολυμπιακός γνώρισε μία δίκαιη ήττα από τη Νέα Κηφισιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ομάδα του, προσθέτοντας πως το μυαλό όλων είναι στην προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

«Είναι γεγονός πως δεν παίξαμε καθόλου καλά απέναντι στη Νέα Κηφισιά. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες στον Ολυμπιακό, κανένας μας, ούτε μπορούμε να επικαλεστούμε το ταξίδι κι αν κάτσαμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ έξυπνα και μας σταματούσε κάθε φορά που προσπαθούσαμε να τρέξουμε. Εκτός από 2-3 λεπτά δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό και η Νέα Κηφισιά πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε το ματς με την Λαμποράλ Κουτσά», δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς.

Για τον Ντάνστον και την πτώση στην απόδοσή του: «Είναι λογικό στο ξεκίνημα της σεζόν είναι αδύνατο η ομάδα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν παίκτη. Δε μπορούμε να στήσουμε τον Ντάνστον στον τοίχο. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη αν χάσει δύο καλάθια».

Για το πρόβλημα στο παιχνίδι με πλάτη: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς, γιατί με τους τραυματισμούς το παιχνίδι μας έχει πάει κυρίως στο πικ εν ρολ. Είναι ένα πρόβλημα οι απουσίες που έχουμε στην ομάδα».

Για το αν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Όχι. Έχετε εσείς;».

Από την πλευρά του, ο Όλιβερ Λαφαγέτ είπε: «Η Κηφισιά νίκησε δίκαια, μπήκαν συγκεντρωμένοι και έπαιξαν καλύτερα. Δεν έχουμε επηρεαστεί από την ήττα στο ΟΑΚΑ. Δεν παίξαμε σαν ομάδα και η Κηφισιά ήταν πιο αποφασισμένη, πηδούσαν σε κάθε φάση να πάρουν το ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: