Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Κυανέρυθρη» η προϊστορία με ΠΑΣ!

Με το παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την προϊστορία να είναι με το μέρος των «κυανέρυθρων».

«Κυανέρυθρη» η προϊστορία με ΠΑΣ
Με σύμμαχο την παράδοση θα υποδεχθεί απόψε ο Πανιώνιος τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνης, στο τελευταίο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» - σε όποια κατηγορία και αν έχουν παίξει οι δύο ομάδες – έχουν χάσει μόλις μία φορά από τους Ηπειρώτες στη Σμύρνη.

Αυτή ήταν τη σεζόν 2012/13, όταν ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε στον πάγκο του τον Γιάννη Χριστόπουλο και η ομάδα του είχε επικρατήσει με σκορ 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν 14 νίκες και 6 ισοπαλίες εκ των οποίων οι πέντε ήταν 0-0!

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 1-0

Άργησε, αλλά έδειξε πως υπάρχει... ζωή! Στο ντεμπούτο του Τζαναβάρα, η Νίκη Βόλου πήρε πολύτιμη (την πρώτη) νίκη επί του κακού Πανθρακικού, με σκορ 1-0, και ξεκόλλησε απ’ τον πάτο της Σούπερ Λίγκας!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-1

Ματσάρα και μοιρασιά στην Τρίπολη (1-1). Ο Αστέρας άργησε να ξυπνήσει -είχε δοκάρι στο 90+3'- και είδε τον Παναιτωλικό να του βάζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπλόκο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3

Στην Κρήτη ο πιστολέρο Κώστας Μήτρογλου ένιωσε σαν στο σπίτι του! Με δύο μπαλωθιές, η σημαντικότερη στο 90', έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη 3-2 επί του Εργοτέλη, η πρώτη φέτος μακριά από το Καραϊσκάκη.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-2

Όχι μόνο δεν βρήκε φάρμακο για τις ασθένειές του ο Παναθηναϊκός, αλλά πετώντας ξανά στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, γνώρισε το φαρμακερό δάγκωμα του ΟΦΗ που νίκησε 2-1 μέσα στη Λεωφόρο με γκολ στο 94’.

Καλλονή – Κέρκυρα 1-0

Η Καλλονή έπαιξε με δέκα παίκτες από τα μέσα του δεύτερου μέρους κόντρα στην Κέρκυρα, λόγω αποβολής του Καλτσά, αλλά δεν οπισθοχώρησε και πήρε παλικαρίσια νίκη (1-0), χάρη σε γκολ του Αντέγιο (66’).

Βέροια – Λεβαδειακός 2-1

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια «βασίλισσα» (Βέροια) βγαλμένη από τα παραμύθια, φόρεσε το… στέμμα της και νικώντας με 2-1 τον Λεβαδειακό, φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Πλατανιάς – Ξάνθη 1-0

Μετά την επιστροφή, ήρθε η ώρα του να σώσει τον Πλατανιά. Ο Θωμάς Ναζλίδης «χόρεψε» την Ξάνθη, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα χαρίζοντας στους Χανιώτες την πρώτη νίκη (1-0) στα Περιβόλια.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1

Δεν αφήνει την κορυφή ο… κόσμος να χαλάσει! Ο ΠΑΟΚ συνέχισε από ‘κει που σταμάτησε πριν τη διακοπή και επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου, απολαμβάνει ξανά την πρώτη θέση! Γκέλα της χρονιάς ο Τσέναμο.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NS1)
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Σάββατο 25 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονη (15:00, NS3)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17:15, NS1)
Ατρόμητος-Εργοτέλης (19:30, NS2)

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NS2)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (17:15, NS4)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15, NS2)
Παναιτωλικός-Πανθρακικός (17:15, NS7)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30, NS1)
Skoda Ξάνθη-Νίκη Βόλου (19:30, NS3)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: