Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ζιάγκος: «Είχαμε δύο πρόσωπα, καμία απόφαση για τους ξένους»

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι και από τη διάρκεια που δεν είχε η ΑΕΚ στην απόδοσή της απέναντι στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ζιάγκος: «Είχαμε δύο πρόσωπα, καμία απόφαση για τους ξένους»
Κρατά τη νίκη, αλλά περιμένει βελτίωση και διάρκεια ο Βαγγέλης Ζιάγκος, όπως δήλωσε μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα παιχνίδι με ερωτηματικά. Το πρώτο ερωτηματικό ήταν το πώς θα εμφανιστεί ο Πανιώνιος. Είχαμε μηδενική εικόνα για τον αντίπαλό μας. Το δεύτερο ερωτηματικό είχε να κάνει με την αντίδραση των παικτών μας που έπαιζαν για πρώτη φορά εντός έδρας παιχνίδι για την Α1 μετά από τρία χρόνια και μάλιστα με κόσμο στο γήπεδο. Πράγματι ξεκινήσαμε πολύ θετικά τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ζώνη μας δημιούργησε πρόβλημα. Κάναμε λάθη στην προσπάθειά μας να σπάσουμε την ζώνη και κάποιες βιαστικές επιλογές. Το άλλο θέμα που μας δημιουργεί προβλήματα είναι η συνοχή της ομάδας και η διάρκειά της μέσα στο γήπεδο. Για άλλη μία φορά εμφανιστήκαμε με δύο πρόσωπα. Πρέπει να δουλέψουμε γιατί κάθε μέρα που περνά είναι κέρδος για μας», ανέφερε.

Για την απόδοση των ξένων παικτών, μιας και οι Ουίλιαμσον και Γκούντριτζ δεν βοήθησαν και πάλι, ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: «Υπάρχει μία επιμονή και παραφιλολογία γύρω από την ομάδα. Προσπαθούμε συνειδητά να κάνουμε τους παίκτες να μην επηρεαστούν από αυτή. Σίγουρα περιμένουμε κάποια πράγματα παραπάνω από τα παιδιά αυτά, υπάρχει ένας προβληματισμός αλλά ξέρουμε ότι χρειάζονται χρόνο. Δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα».

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, που βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, υποστήριξε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ο Πανιώνιος έχει έμπειρους παίκτες και θα ερχόταν για να παλέψει. Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε την δουλειά γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πανιώνιο που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ενέργεια, τον παλμό και τον ρυθμό που μας έδωσε όταν το χρειαζόμασταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: