Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Σε σωστό δρόμο ο Ηρακλής»

kalaitzidis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης.
Μίλησε για τον Ηρακλή, το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παπαθανασάκη.
Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον Ηρακλή τόνισε:
«Ο Ηρακλής είναι σε σωστό δρόμο. Έχει αλλάξει η κατάσταση στον Ηρακλή και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, όπως και οι φίλαθλοι που ήμουν στην Κατερίνη και δεν έκανε απολύτως, καμία φασαρία και χρειάζεται τον κόσμο του».
Για τις συζητήσεις που είχε με τον Παπαθανασάκη:
«Μίλησα μαζί του και έχει όραμα για τον Ηρακλή και δεν ήρθε για να φύγει. Ασχολείται με τα παιδικά τμήματα και πρέπει να τον στηρίξουμε». Το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι εκεί. Πρέπει να τον ενθαρρύνουμε και πρέπει να το δείχνουμε με τις πράξεις μας».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Είναι δύσκολο και μην ξεγελιόμαστε. Είναι καλή ομάδα, έμπειροι ποδοσφαιριστές και πρέπει να κερδίσουμε για να έχει αξία η νίκη στην Κατερίνη. Δεν υποτιμούμαι κανέναν αντίπαλο και είναι καλή ομάδα. Γίνεται καλή δουλειά από τον Παπαδόπουλο και στο χέρι μας είναι να γίνει το Καυταντζόγλειο έδρα και να μην περνάει κανείς».
Τέλος κατέληξε:
«Σίγουρα είναι η αρχή. Το θέμα είναι να πάρεις τα αποτελέσματα κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Γι’ αυτό λέμε πάρε τα θετικά αποτελέσματα από την αρχή και η συνέχεια θα είναι καλύτερη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: