Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κουτρουμπής: «Νίκες με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό»

Παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός απέναντι στον ΟΦΗ ο Γιώργος Κουτρουμπής που πρόσθεσε πως η ομάδα με νίκες σε ντέρμπι και Ευρώπη θα ανατρέψει την κατάσταση.

Κουτρουμπής: «Νίκες με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό»
«Άτυχο αποτέλεσμα» χαρακτήρισε την ήττα από τον ΟΦΗ ο Γιώργος Κουτρουμπής που πάντως παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός απέναντι στους Κρητικούς.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση με δύο νίκες στα ματς που ακολουθούν, με Αϊντχόφεν για το Europa League και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού»:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε καμία ευκαιρία παρότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ο ΟΦΗ έκανε μια ευκαιρία και έβαλε γκολ, ισοφαρίσαμε, αλλά πάλι από μια στιγμή αδράνειας φάγαμε και το δεύτερο.

Θέλαμε να κάνουμε ένα θετικό σερί γιατί αρχίζουν δύσκολα ματς, αλλά δεν ήμασταν καλοί. Έχουμε το ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη και ακολουθεί αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι.

Το σημερινό ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Δεν μας πτοεί. Πάμε για να κερδίσουμε και τα δύο ματς και να πάρουμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: