Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!
Κατηφορίζει στον Πειραιά! Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει πριν από μερικές μέρες τον Σούλη Μαρκόπουλο, με τον 65χρονο προπονητή να έρχεται το πρωί της Κυριακής (19/10) στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στον Έλληνα κόουτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Αυτό γιατί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» οφείλει ένα σεβαστό ποσό στον Σούλη Μαρκόπουλο και με την οριστικοποίηση deal γλιτώνει αρκετά χρήματα.

Πλέον, ο 65χρονος προπονητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται ξανά τη Δευτέρα (20/10) στην Αθήνα, όπου θα μεταβεί στο ΣΕΦ για την πρώτη γνωριμία αλλά και προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: