Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τερεζόπουλος: «Πειθαρχία και όχι λάθη»

Στα στοιχεία που χρειάζεται να διορθώσουν και να κρατήσουν οι παίκτες του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη SportDay.

Τερεζόπουλος: «Πειθαρχία και όχι λάθη»
Αρκετά καλά είναι τα στοιχεία που έχει δείξει με την έναρξη της φετινής σεζόν ο Πανιώνιος και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έκανε στη SportDay έναν μίνι απολογισμό της μέχρι στιγμής πορείας της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να κρατήσουν οι νεαροί παίκτες τους ή όλα αυτά που χρήζουν διόρθωσης.

«Πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε τέτοια γκολ. Δεν οφείλονται στη συνολική αμυντική λειτουργία, αλλά στα ατομικά αμυντικά λάθη. Με εξαίρεση το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε από τον Παναθηναϊκό στο μεταξύ μας παιχνίδι, που και εκεί υπάρχουν νωρίτερα ευθύνες, όλα τα υπόλοιπα προήλθαν από ατομικά λάθη. Επίσης, θα πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχει κάτι ακόμη, το οποίο κάναμε στην αρχή, αν και τώρα τελευταία δεν το βλέπω συχνά. Και μιλώ για το πρέσινγκ στον αντίπαλο. Το πότε και πώς θα πρεσάρουμε», ήταν το σχόλιο του 48χρονου προπονητή για το τι πρέπει να διορθώσουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Όσον αφορά εκείνα που θέλει να βλέπει από τους «κυανέρυθρους» είναι: «Μου αρέσει ότι τα παιδιά έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε. Και είναι πολύ πειθαρχημένοι στις εντολές του προπονητή».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: