Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Στο «σκαμνί» Μαντζουράκης και πέντε ΠΑΕ!

Σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν πέντε ΠΑΕ, αλλά και ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Στο «σκαμνί» Μαντζουράκης και πέντε ΠΑΕ
Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής κλήθηκαν να δώσουν οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός. Παράλληλα, στο «σκαμνί» θα κάτσει και η ΠΑΕ Καλλονή, αλλά και ο προπονητής της Γιάννης Μαντζουράκης, για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή του αγώνα με τον Λεβαδειακό που προκάλεσε και την αποβολή του.

Αναλυτικά οι κλήσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 06/11/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π. Καρτάλη (διερμηνέα), Σ. Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι. Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π. Καρτάλη, Σ. Χατζηγιαννάκη και Ι. Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γ) ΠΑΕ Νίκη Βόλου : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Bόλου-ΠΑΕ ΑΟΚ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

Ε) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός -ΠΑΕ Skoda Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: