Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Παίρνει Μπέγκιτς ο Ίβκοβιτς!!

Με την έλευση του Μίρσα Μπέγκιτς φαίνεται πως θα καλυφθεί το κενό του Νέναντ Κρίστιτς, στην θέση των σέντερ της Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μένει ελεύθερος από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

Παίρνει Μπέγκιτς ο Ίβκοβιτς!
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέναντ Κρίστιτς (δύο μήνες εκτός), ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως έχει ή αν θα ενισχύσει την Αναντολού Εφές στην θέση των σέντερ. Τελικά θα πάρει παίκτη και το όνομά του… Μίρσα Μπέγκιτς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Kosarka.si», το deal ανάμεσα στους Τούρκους με τον 29χρονο Σλοβένο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι πως εντός εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ο ύψους 2.21 αθλητής αναμένεται να δώσει την τελευταία του… παράσταση με τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας την Τρίτη (4/11) το απόγευμα ενάντια στην Ζενίτ στο Eurocup και στην συνέχεια θα είναι ελεύθερος.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής διάρκεια της -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- συμφωνίας με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στους αριθμούς του Μπέγκιτς φέτος στο Eurocup, έχει 12.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε δύο αγώνες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: