Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πόποβιτς: «Χαίρομαι για την εξέλιξη του Φάνη»

Χαρούμενος για την καθιέρωση του Φάνη Τζανδάρη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Πόποβιτς. Ο νεαρός που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Αιγινιακό, φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis 95,5 και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στην δική του προσπάθεια. Σχολιάζοντας την παρουσία του Τζανδάρη στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου είπε:

«Χαίρομαι για αυτή την εξέλιξη. Είναι ότι καλύτερο να βλέπεις έναν φίλο σου να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας καλός παίκτης και ένα καλό παιδί». Παραδέχθηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή και ο ίδιος να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ:

«Όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε δανεικοί σε άλλες ομάδες αυτό τον στόχο έχουμε. Εγώ παίζω τώρα στον Αιγινιακό καθώς στην ηλικία που είμαι, πρέπει να αποκτήσω εμπειρίες και να παίρνω παραστάσεις ώστε να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Σκέφτομαι ότι ίσως έρθει κάποια στιγμή η ώρα να παίξω και εγώ στην πρώτη ομάδα».

Ο Πόποβιτς ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι. Ερωτηθείς για το αν του προκαλεί έκπληξη το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και με διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό απάντησε:

«Δεν είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και ο κόσμος του περιμένει ένα πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Πιστεύω ότι μέσα από τα ντέρμπυ που ακολουθούν ο ΠΑΟΚ θα δείξει αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: