Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Μπήκε το νερό στο αυλάκι»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Λάκης Κλέωπας.
Αναφέρθηκε στην εκκαθάριση και υπογράμμισε πως ίσως ολοκληρωθεί μετά το καλοκαίρι.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι προχωράνε τα πράγματα τόνισε αρχικά:
«Προχωράνε τα πράγματα, έγινε και η Γενική Συνέλευση με λίγο συναισθηματική συγκίνηση απ’ όλους όσους βρέθηκαν εκεί, από ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά και χρήματα και περιουσία στον Άρη και βρίσκονται αυτή τη στιγμή εγκαταλελειμμένοι».
Για το ότι τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν προσέθεσε:
«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να τελειώσει η εκκαθάριση το δυνατόν γρηγορότερα και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα».
Για το ότι θα βοηθήσουν και οι δικηγόροι από εδώ και πέρα είπε:
«Βεβαίως θα βοηθήσουν και οι δικηγόροι. Υπάρχει μία περίπτωση να υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση μετά το καλοκαίρι. Χθες βρέθηκαν δύο νομικοί και είπαν όλοι τη γνώμη τους και όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να τερματίσουμε πρώτοι για να γίνει το καινούργιο ΑΦΜ».
Για το ότι θα πρέπει να μπουν γερές βάσεις μετά το καλοκαίρι απάντησε:
«Ο κ. Γαλανός μέχρι στιγμής έχει προσφέρει πολλά πράγματα και πιστεύω πως θα προσφέρει περισσότερα και το θέλει να τελειώνει και να μπούμε σε ένα σωστό δρόμο. Είναι κρίμα όσοι αν λένε οτιδήποτε εναντίον του κ. Γαλανού. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».
Για το ότι μπαίνει το νερό στο αυλάκι διευκρίνισε:
«Πάρα πολύ σωστή έκφραση και μην ξεχνάτε ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τέσσερις μέρες πριν δεν ξέραμε τίποτα. Μπήκε το νερό στο αυλάκι προς το παρών και εύχομαι πως θα μπει σε ένα σωστό ποτάμι αργότερα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: