Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τερματοφύλακας δεν άντεξε το ρεζιλίκι και επαναπατρίστηκε!! (video)

Τέλος αποφάσισε να βάλει ο ίδιος στην θητεία του στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο ο Λούκας Μπέρνστινγκλ  μετά από μία ντροπιαστική εμφάνιση .
Ο Καναδός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στη χώρα των «χάιλαντς» με τη φανέλα της Μοντρόουζ και  η τελευταία του εμφάνιση ήταν ανυπόφορα οδυνηρή σε σημείο που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να γυρίσει στην πατρίδα του.
Πιο συγκεκριμένα ο Μπέρνστινγκλ   στη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι κόντρα στην Άρμπροουθ για το πρωτάθλημα της Β’ Σκωτίας δέχθηκε γκολ στο 78ο λεπτό με βολέ του  αντίπαλου …τερματοφύλακα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του  τελευταίου.
Και όχι μόνον αυτό αλλά λίγο αργότερα ο γεννημένος στη Γερμανία ποδοσφαιριστής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψε εντός περιοχής τον Πολ ΜακΜάνους της αντιπάλου.
Η Μοντρόουζ γνώρισε τη συντριβή 5-1 στο ντέρμπι του Άνγκους και ο αρνητικός της πρωταγωνιστής λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς πήγε σπίτι του ,  έφτιαξε τη βαλίτσα του και ταξίδεψε αεροπορικώς για τον Καναδά.
Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Μοντρόουζ Τζόρτζ Σιλντς λίγες ημέρες αργότερα είχαν τηλεφωνική συνομιλία και ζήτησε συγνώμη από το σωματείο και προθυμοποιήθηκε να επιστρέψει στη Σκωτία και το σωματείο αλλά ο Σκωτσέζος προπονητής έκρινε ότι καλύτερα να αποσυρθεί το δελτίο του για να μπορέσει ο Καναδός γκολκίπερ να κάνει μία νέα αρχή στα πάτρια εδάφη μετά το «πάθημα» στο ματς με την Αρμπρόουθ.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: