Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Βρήκε μία επιπλέον λύση!!

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει ΟΦΗ. Στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από καιρό ο Κυριακίδης. Εκτός -χωρίς ανησυχία- έμειναν οι Λισγάρας και Σολτάνι.

Βρήκε μία επιπλέον λύση
Ζητούμενο στην Skoda Ξάνθη είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, αρχής γενομένη από το ματς με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, η προετοιμασία των Ακριτών για το εν λόγω παιχνίδι ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς.

Συγκεκριμένα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Δημήτρη Κυριακίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά τα μέσα του περασμένου μήνα, όταν είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Από την άλλη πλευρά, εκτός του προγράμματος του τεχνικού της ομάδας έμειναν οι Χρήστος Λισγάρας και Καρίμ Σολτάνι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό χαλάρωσης. Πάντως, δεν υπάρχει ανησυχία για κανέναν από τους δύο και αναμένεται να είναι «ετοιμοπόλεμοι» για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (4/11), επιφύλασσε ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και τακτική για τους υπόλοιπους παίκτες της Skoda Ξάνθης.

Παράλληλα, ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι κλήθηκε ξανά από την εθνική Αγκόλας, καθώς βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα ματς με Γκαμπόν (15/11) και Μπουργκίνα Φάσο (19/11).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: