Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπλάνκο… τερματοφύλακας!!

Τόσα χρόνια τα ματώνει. Να που ήρθε, όμως, η στιγμή ο Ίσμαελ Μπλάνκο να… υπερασπιστεί τα δίχτυα! Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αναγκάστηκε να φορέσει γάντια και ν’ αποδειχθεί αξιοπρεπής και ως γκολκίπερ!

Ο Μπλάνκο… τερματοφύλακας! (video)
Η δουλειά του είναι να βάζει γκολ. Κι από τότε που πήγε στο Εκουαδόρ ξεκίνησε και πάλι να την κάνει καλά.

Πέρα όμως από γκολτζής, ο Ίσμαελ Μπλάνκο ανέκαθεν ήταν και ψυχάρα. Διατεθειμένος να θυσιαστεί για την ομάδα.

Αυτό που λέμε, «έτοιμος μέχρι και τερματοφύλακας να παίξει». Και το απέδειξε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ιντεπετιέντε Ντελ Βάλε.

Λίγο πριν το ημίχρονο λοιπόν (και με το σκορ στο 1-1) αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Μάξιμο Μπανγκέρα. Στη διάρκεια των διαμαρτυριών ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα ΚΑΙ στον αναπληρωματικό Νταμιάν Λάνζα (που θα τον αντικαθιστούσε). Οπότε, ο Αργεντινός δεν το σκέφτηκε καθόλου. Φόρεσε τα γάντια και μπήκε στην ψυχολογία αυτών που… τυραννάει τόσα χρόνια.

Για περισσότερα από 20 λεπτά λοιπόν ήταν αξιοπρεπέστατος. Έστω και με εξόδους που μαρτυρούσαν ότι είναι… επιθετικός, κατάφερνε να κρατάει το σκορ. Μέχρι που νικήθηκε στο 64’ από τον Ανγκούλο.

Για να δώσει έπειτα τη θέση του στον Άλεξ Μπολάνιος, να ξαναπεράσει μπροστά και να μην καταφέρει… στο τσακ ν’ αποδειχθεί σημαντικός, όταν ο Ματίας Ογιόλα έχασε πέναλτι που κερδήθηκε από δική του πάσα!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: