Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Χατζηζήσης: «Θα πρέπει να μας προσέξουν»

Ισάξιος με την ΑΕΚ είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης, όπως επισήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Χατζηζήσης. «Θα πρέπει να μας προσέξουν», τόνισε. Ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει την φετινή Σούπερ Λίγκα.

Χατζηζήσης: «Θα πρέπει να μας προσέξουν»
Αναμφίβολα η ΑΕΚ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στον Νότιο όμιλο της Football League, ωστόσο καλό θα ήταν να μην ξεγράψουν τόσο γρήγορα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως υπογράμμισε στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Βαγγέλη Νερατζιά, ο Γιώργος Χατζηζήσης.

Παράλληλα, ο 36χρονος μπακ υποστήριξε πως η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει από πίσω της μια διοίκηση που δουλεύει άψογα.

Επιπλέον, επισήμανε πως η πάλε ποτέ Β’ εθνική είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος και πως οποιαδήποτε ομάδα είναι ικανή να κάνει την «ζημιά», ενώ τόνισε πως ο σύλλογος με το μεγαλύτερο ρόστερ θα κερδίσει εν τέλει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Τέλος, αναφέρθηκε στον εμφανώς βελτιωμένο ΠΑΟΚ κι ευχήθηκε να είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να υπάρξει μια… ανανέωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί στο νότιο όμιλο

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα όπως και ο Απόλλωνας. Η ΑΕΚ έχει δείξει την δυναμική της αλλά κι εμείς αξίζουμε την πρόκριση. Φάνηκε πως με την ΑΕΚ χάσαμε δύσκολα. Θα πρέπει να μας προσέξουν».

Για τους φιλάθλους του συλλόγου

«Ο κόσμος του Απόλλωνα μπορεί να είναι λίγος αλλά είναι φανατικός, επικρατεί μια επιφυλακτικότητα, τώρα με την αρχική μας πορεία πιστεύω πως θα φέρουμε κι άλλους στο γήπεδο».

Για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης

«Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια. Η προηγούμενη διοίκηση έχει βάλει το λιθαράκι της, αλλά και η σημερινή οφείλω να ομολογήσω πως λειτούργει άψογα. Ομάδες σαν τον Απόλλωνα χρειάζονται και οφείλουν να υπάρχουν στην Α’ εθνική για να δίνουν χαρά στον κόσμο τους. Καλό θα ήταν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κι έχουν τις τύχες του πρωταθλήματος στα χέρια τους, να φέρουν κι άλλους παράγοντες και να βοηθήσουν».

Για το επίπεδο της φετινής Football League

«Για αρχή πιστεύω πως είναι αρκετά ικανοποιητικό το επίπεδο. Πάντα πίστευα πως η Football League ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως φέτος βλέπουμε πως πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Φαίνεται πως όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν το κάθε παιχνίδι στα ίσα».

Για το «κλειδί» της επιτυχίας στα πλέι οφ

«Το σημαντικό για μια ομάδα που θα πάει στα πλέι οφ είναι το βάθος στο ρόστερ της. Όσες ομάδες το έχουν πηγαίνουν καλά και στα πλέι οφ. Σίγουρα παίζει ρόλο και η προπονητική λειτουργιά, όπως και άλλοι παράγοντες».

Για τον Ηρακλή που έχει ξεχωρίσει τον βόρειο όμιλο

«Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει ένα κράμα από εμπείρους και νέους ποδοσφαιριστές κι έχουν έναν προπονητή που βοηθά πολύ στην λειτουργία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως η νέα διοίκηση έχει βοηθήσει τα μέγιστα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα

«Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα κράμα έμπειρων με νέων κι έχει μια υγιή διοίκηση, πιστεύω πως μπορεί να ανταπεξέλθει κι εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να έχει ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: