Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Γκολτζής ο Κλάους»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ράντε Πάπριτσα.
Αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μεταγραφές και για τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το παιχνίδι που είχε βάλει το γκολ και είχε χαρίσει στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα τόνισε:
«Ήμουν τυχερός που έβαλα εγώ αυτό το γκολ. Από την αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πρώτοι και τελειώσαμε πρώτοι. Είχαμε θέληση, δύναμη κάτι που χαρακτηρίζει το ότι ήμασταν μεγάλη ομάδα. Είχαμε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και είχαμε την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Πλέον το πρωτάθλημα είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε δύο βαθμούς στην Τούμπα, αλλά από εκεί και πέρα κάναμε μόνο νίκες μέσα έξω».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε το 85’ μόνο δύο ξένους και οι υπόλοιποι Έλληνες προσέθεσε:
«Τότε ο νόμος έτσι ήταν που ήταν να παίζουν δύο ξένοι. Οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα. Άμα ήμουν στην ομάδα δεν θα ήθελα 17-18 ξένους παίκτες και μην ξεχνάτε πως ήμουν και στα τμήματα υποδομής πέντε χρόνια και τα τελευταία χρόνια δίνεται μεγάλη βάση. Δεν είμαι κατά των ξένων ποδοσφαιριστών και ούτε των Ελλήνων. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είτε είναι ξένος είτε είναι Έλληνας ο παίκτης. Το μπάτζετ στα τμήματα υποδομής είναι μεγάλο και μπορούν κάποιοι σιγά-σιγά να μπουν στην πρώτη ομάδα. Πρέπει όμως να υπάρχει καλή οργάνωση».
Για το αγωνιστικό κομμάτι, αν μπορεί να αντέξει ο ΠΑΟΚ ή αν χρειάζεται κάποιες μεταγραφές είπε:
«Μου φαίνεται πως χρειάζονται κάποιες μεταγραφές για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις. Εμείς οι παλιοί θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».
Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε:
«Τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα, ασχέτως αν ο Παναθηναϊκός είναι πίσω στη βαθμολογία .Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα και να το διατηρήσει και να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Θα έχει τη βοήθεια από τους φιλάθλους, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει να αποδείξουν την βαθμολογική διαφορά. Δεν γίνεται να χαλαρώσουν, με οποιαδήποτε ομάδα κι’ αν παίζουν».
Τέλος όσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη κατέληξε:
«Είναι διαφορετικός ο Κλάους. Ήταν στα τμήματα υποδομής, είναι γκολτζής και ένας εναντίον ένας δεν έχει τη ποιότητα, αλλά αυτό που διαθέτει, κάνει τη διαφορά πλέον. Να συνεχίσει να είναι γκολτζής και αυτό θέλουμε από έναν επιθετικό να πετυχαίνει γκολ και να δημιουργεί καταστάσεις για να βοηθήσει τον εαυτό του, αλλά και τον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: