Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προπόνηση «κριτήριο»

Τρία προβλήματα προέκυψαν την Τρίτη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι οι Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Κάτσε.

Προπόνηση «κριτήριο»
Σε τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι στραμμένη η προσοχή του Άγγελου Αναστασιάδη στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, την Τρίπολη παρουσίασαν διάφορα προβλήματα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Έργκους Κάτσε.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά». Ο «Παπ» θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση και αν οι ενοχλήσεις υποχωρήσουν, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του και έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και θα δοκιμάσει εκ νέου την Τετάρτη, αλλά οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν πως θα είναι έτοιμος για τους «βιόλα».

Τέλςο, ο Κάτσε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης επειδή αισθανόταν βαρύ το πόδι του στην περιοχή του οπίσθιου μηριαίου από την καταπόνηση των συνεχόμενων αγώνων.

Όσον αφορά τον Ρατς, βρίσκεται στη Σερβία όπου ακολουθεί ειδική θεραπεία με στόχο να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ερχόμενη Κυριακή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: