Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η δυσκολότερη αποστολή του!!

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται εκτός με την Παρί Σεν Ζερμέν στη δυσκολότερη του αποστολή στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ… Απάντηση στην «επτάρα»θέλει η Ρόμα. «Καίγονται» για νίκες οι Μπαρτσα και Μάντσεστερ Σίτι.

Η δυσκολότερη αποστολή του!
Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στη δυσκολότερη του αποστολή μέχρι τώρα στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ… Απάντηση στην «επτάρα» αναζητά η Ρόμα στο Μόναχο. «Καίγονται» για τις νίκες η Μπαρτσα και η Μάντσεστερ Σίτι.

5ος όμιλος
Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε αυτό που ήθελε στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στην Γιουνάιτεντ και ψυχολογία στα ύψη καλείται να… πάρει άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Σήμερα αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ίτιχαντ» με στόχο την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ… Στόχος μονόδρομος, εάν θέλει να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα με την Μάντσεστερ Σίτι η Μπάγερν Μονάχου τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι με την Ρόμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την επιβλητική νίκη της στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο».

Τα επτά γκολ έπεσαν… βαριά για τους «ρωμαίους» οι οποίοι έχουν πάει στο Μόναχο με έναν στόχο να αποδείξουν ότι η βαριά και ντροπιαστική ήττα τους στο «σπίτι» τους ήταν κάτι που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική της. Ο Ραούλ Γκαρσία πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του και να βάλει άλλον έναν μέσο συγκριτικά με το παιχνίδι στη Ρώμη.

Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)
Μπάγερν Μονάχου-Ρόμα (21:45)

Βαθμολογία: Μπάγερν 9 (9-1), Ρόμα 4 (7-9), Μάντσεστερ Σίτι 2 (3-4), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (3-8)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα (19:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

6ος όμιλος
Έχοντας στο πλευρό του περισσότερους από χίλιους οπαδούς ο ΑΠΟΕΛ πηγαίνει στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Πολύ δύσκολο το έργο της κυπριακής ομάδας καθώς η γαλλική ομάδα έχει 30 παιχνίδια αήττητη στην έδρα της στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι παίκτες του Δώνη θέλουν ένα αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης.

Την ίδια στιγμή για τον ίδιο όμιλο η Μπαρτσελόνα έχοντας πληγωμένο εγωισμό καλείται να πάρει τη νίκη στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ εάν θέλει να βρει την ηρεμία και το σημαντικότερο να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Άγιαξ όμως «καίγεται» για βαθμούς καθώς θέλει να προκριθεί αλλά για να το κάνει πρέπει να πάρει τη νίκη σήμερα!

Παρί Σεν Ζερμέν-ΑΠΟΕΛ (21:45)
Άγιαξ-Μπαρτσελόνα (21:45)

Βαθμολογία: Παρί Σ.Ζ. 7 (5-3), Μπαρτσελόνα 6 (6-4), Αγιαξ 2 (3-5), ΑΠΟΕΛ 1 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα (21:45)
Παρί Σεν Ζερμέν-Άγιαξ (21:45)

7ος όμιλος
Η Τσέλσι αντιμετωπίσει την Μάριμπορ εκτός έδρας… Κι όμως στο μυαλό του Ζοζέ Μουρίνιο είναι κάτι άλλο. Το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του στο αγγλικό παιχνίδι, αυτό με την Λίβερπουλ. Έτσι σκέφτεται να κάνει αλλαγές και να δώσει ανάσες σε παίκτες για να είναι φρέσκοι.

Στο άλλο παιχνίδι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Σάλκε έχοντας μεγάλο εκνευρισμό για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι… Η γρήγορη αποβολή του Μαουρίσιο αλλά και το ανύπαρκτο πέναλτι έχουν πεισμώσει τους πορτογάλους οι οποίοι θέλουν να απαντήσουν.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Σάλκε (21:45)
Μάριμπορ-Τσέλσι (21:45)

Βαθμολογία: Τσέλσι 7 (8-1), Σάλκε 5 (6-5), Μάριμπορ 2 (2-8), Σπόρτινγκ Λ. 1 (4-6)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

Σάλκε-Τσέλσι (21:45)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάριμπορ (21:45)


8ος όμιλος
Μεγάλο παιχνίδι στο Μπιλμπάο… Η Αθλέτικ υποδέχεται την Πόρτο και αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Μαθηματικά έχει πιθανότητες για πρόκριση και οι οπαδοί της θα γεμίσουν απόψε το νέο «Σαν Μαμές» για να στηρίξουν τους παίκτες του Βαλβέρδε. Αντίθετα η Πόρτο έχει πιθανότητες πρόκρισης και μάλιστα από αυτή την αγωνιστική. Πώς; Νικά την Μπιλμπάο και περιμένει νίκη και της Σαχτάρ στο άλλο παιχνίδι.

Σε αυτό οι ουκρανοί υποδέχονται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Εάν λάβουμε υπόψη μας το προηγούμενο παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχουν πολλές πιθανότητες κάτι που δείχνουν και τα επτά γκολ που πέτυχαν! Οι Λευκορώσοι όμως θέλουν να απαντήσουν…

Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (21:45)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Πόρτο (21:45)

Βαθμολογία: Πόρτο 7 (10-3), Σαχτάρ Ντόνιετσκ 5 (9-2), ΜΠΑΤΕ 3 (2-14), Μπιλμπάο 1 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Πόρτο (19:00)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αθλέτικ Μπιμπάο (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: