Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς. Τόνισε πως η αναμέτρηση με τον Άρη θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο της Χρυσούπολης ενώ αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες που έχει ένα παιχνίδι με τους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γήπεδο όπου θα γίνει το παιχνίδι με τον Άρη:
«Θα παίξουμε το Σάββατο 15:30 στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Είναι μια γιορτή για εμάς και θα κοιτάξουμε να την διοργανώσουμε καλά. Το γήπεδο χωράει 5.000 κόσμο. Στο γήπεδο του Ακροποτάμου δεν γινόταν να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί δεν κάλυπτε την ασφάλεια η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας».
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Άρη:
«Έχει τις ιδιαιτερότητες του αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε ότι μπορούμε αλλά και να διοργανώσουμε σωστά τον αγώνα».
Για τα εισιτήρια που μπορεί να πάρει ο Άρης:
«Έχει τέτοια χωρητικότητα το γήπεδο και μπορεί να πάρει αρκετά εισιτήρια ο Άρης».
Για το μπάτζετ της ομάδας:
«Είμαστε μια καλή παρέα μεταξύ φίλων. Είμαστε σωστοί παράγοντες, θέλουμε να είμαστε πραγματικοί, το έχουμε πετύχει και απολαμβάνουμε τις επιτυχίες της ομάδας. Το μπάτζετ είναι προσαρμοσμένο εκεί που μπορούμε να καλύψουμε, περίπου στις 70.000 ευρώ. Είμαστε ένα χωριό 600 κατοίκων και αυτές είναι οι δυνατότητες μας».
Για τις τιμές των εισιτηρίων:
Το εισιτήριο θα είναι 10 ευρώ οι άντρες, 5 ευρώ οι γυναίκες ενώ οι μαθητές μπαίνουν δωρεάν».
Για την Γ΄ εθνική:
«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία. Χρειάζεται ταλέντο δύναμη και διάρκεια. Έτσι όπως είναι η προκήρυξη πρέπει να πρωταγωνιστήσεις για να παραμείνεις. Ελπίζω ο Άρης ως μεγάλη ομάδα να βρει τα πατήματα του αλλά από… το επόμενο παιχνίδι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: