Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πίρλο: «Ήταν στο χέρι μας»

Στην εξαιρετική σημασία που είχε η νίκη της Γιουβέντους επί του Ολυμπιακού στο Τορίνο, αλλά και στη δύναμη που χρειάστηκε η ομάδα του για την ανατροπή στάθηκε ο Αντρέα Πίρλο μετά το τέλος του ματς.

Πίρλο: «Ήταν στο χέρι μας»
Τις ευκαιρίες που είχε η Γιουβέντους να επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως στην ηρεμία που χρειάστηκε για να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 σχολίασε ο Αντρέα Πίρλο μετά το φινάλε του ματς.

Ο πολύπειρος μέσος αναφέρθηκε στην ικανοποίηση που άφησε η εικόνα της Γιουβέντους, τονίζοντας: «Ήταν μια σημαντική νίκη, που πήραμε με ηρεμία και το σθένος να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι ντροπή το χαμένο πέναλτι, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την εμφάνιση. Ήταν κρίσιμης σημασίας νίκη. Γνωρίζαμε ότι ήταν στο χέρι μας. Τώρα απομένουν δύο παιχνίδια που πρέπει να τα δώσουμε όλα, όμως πρωτίστως πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Όσο για το νέο σύστημα που εφάρμοσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Αντρέα Πίρλο σχολίασε: «Πήγε καλά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν κάναμε ακόμα περισσότερες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: