Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ηταν ευρωπαίος, έχασε στη λεπτομέρεια!!

Ο Αποδυτηριάκιας ξετρελάθηκε με τον Ολυμπιακό! Γράφει για την ομάδα που έκλεψε την παράσταση στο Τορίνο και για την λεπτομέρεια που έφερε την ήττα. Ένας υπέροχος, αξιοθαύμαστος Ολυμπιακός έκλεψε την παράσταση στο Τορίνο, αλλά τελικά έχασε 3-2. Δεν ήταν αρκετή η πολύ καλή απόδοσή του, ούτε ακόμα και η ανατροπή που πέτυχε, το 1-0 της Γιουβέντους σε 1-2. Γιατί ; Ο θρίαμβος της λεπτομέρειας.
Βγήκε ο Μοράτα  το ταλέντο, ένας παίκτης που είναι μέχρι ταλέντο, και στη θέση του μπήκε ο έμπειρος,  ο Γιορέντε. Ο παίκτης αποτέλεσμα. Αυτός που άλλαξε τα πάντα.
Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι το παιχνίδι το είχε στα πόδια του ο Ολυμπιακός, γιατί είχε αποφασίσει ξεκάθαρα το πώς θα παίξει. Ενεργητική άμυνα, άστον τον αντίπαλο να κυκλοφορεί, ελέγχω τη σακούλα. Αμύνομαι αλλά έχω στην σκέψη μου και την αντεπίθεση. Βοήθησε τον Ολυμπιακό και η νευρικότητα των αντιπάλων, και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Με συνέπεια να χάνουν ευκαιρίες.
Από στημένη φάση του Πίρλο έγινε το 1-0, αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ. Ο Ολυμπιακός ψύχραιμος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και στην επανάληψη να φθάσει στο 2-1. Κι όταν έγινε η αλλαγή του Γιορέντε το σκηνικό άλλαξε. Μία λεπτομέρεια έσωσε την κυρία, την έσπρωξε στη νίκη. Στο 3-2 που θα γινόταν 4-2 αν δεν απέκρουε το πέναλτι ο Ρομπέρτο στα τελευταία λεπτά.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Υπ' όψιν, και μιλάει ο αποδυτηριάκιας, ότι ο Πλατινί αβαντάρει την Γιουβέντους. Τι σημαίνει αυτό; Εγώ θα σου πω τι μπορεί να σημαίνει. Ο Μιχαλάκης ήταν ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Ανιέλι. Τι σχέση; Όπου πάει το μυαλό σου, είσαι μέσα!
Ωραίο παιδί ο Μισέλ Πλατινί, γκόμενος ερωτικός για γυναίκες και άνδρες, και σαν άτομο ο ίδιος εξαιρετικά επικοινωνιακός. Ούτε που του φαινότανε ότι θα κάνει καριέρα παραγοντική. Έλα! Μη τα λέμε όλα, σ' έχω εκπαιδεύσει να διαβάζεις και πίσω από τις αράδες.
Ο Πλατινί έχει δεσμούς ισχυρούς με την Γιουβέντους, της οποίας φορούσε το Νο10 το καλό, όμως είναι και εξουσιαστής σήμερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν αγνοείται αυτό. Δεν θα ήθελε να εκτεθεί με τίποτα ο πρόεδρος της UEFA.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: