Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Με το μυαλό στη Φιορεντίνα…!!

Με απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League.

Με το μυαλό στη Φιορεντίνα…
Ο Άγγελος Αναστασιάδης προγραμμάτισε τεχνική και τακτική με παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο και συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την κυκλοφορία της μπάλας.

Όμως, δεν έλειψαν τα πρόβλημα για τον Μακεδόνα τεχνικό, αφού στο πρόγραμμα της ημέρας δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει μια σύσπαση στο γαστροκνήμιο. Ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή, ωστόσο προτιμήθηκε να ξεκουραστεί προληπτικά και να δοκιμάσει το πόδι του στην προπόνηση της Τετάρτης.

Αν οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του και προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία στο γυμναστήριο, όμως αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Εργκους Κάτσε, επίσης, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης, αφού αισθανόταν «βαρύ» το πόδι του στον οπίσθιο μηριαίο από τους συνεχόμενους αγώνες.

Τέλος, ο Γιάννης Σκόνδρας «ανέβασε» ρυθμούς και ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης στην προπόνηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: