Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Νίκη με ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ρεπόρτερ της Φιορεντίνα, Μάριο Τενεράνι. Μίλησε μεταξύ άλλων για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» αλλά και την ατμόσφαιρα που συνάντησαν οι Ιταλοί στη Τούμπα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πώς περιμένουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί η ομάδα δεν πάει καλά στο Καμπνονάτο, είχε μια άσχημη ήττα την τελευταία αγωνιστική από τη Σαμπντόρια του Μιχαήλοβιτς και υπάρχει και μια κριτική, καθώς ο πρωταρχικός στόχος ήταν η είσοδος στην πρώτη 3αδα και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η Φιορεντίνα θέλει νίκη και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».
Για τους πολλούς τραυματισμούς της Ιταλικής ομάδας:
«Υπάρχουν πάρα πολλοί τραυματίες και άλλη μια ατυχία ήταν ο τραυματισμός του Μπερναντέσκι που είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και έχει σκοράρει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει 3-4 μήνες».
Για το αν θα αγωνιστεί ο Γκόμεζ με τον ΠΑΟΚ:
«Έχουμε μια αναγκαστική κατάσταση στην ομάδα. Ο Γκόμεζ έπαιξε αλλαγή για λίγα λεπτά με την Σαμπντορια αλλά είχε να παίξε από τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα παίξει βασικός με τον ΠΑΟΚ εκτός απροόπτου. Επίσης, θα επιστρέψει και ο Μαρίν ο οποίο αγωνίστηκε και στην Τούμπα τα τελευταία λεπτά».
Για το πώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι ο κόσμος της Φιορεντίνα:
«Δεν θα έχει πολύ κόσμο το Αρτμέμιο Φράνκ, χωράει 40.0000 θα είναι όλοι ευχαριστημένοι αν γεμίσει το μισό. Είναι σημαντικό το παιχνίδι για να σπάσει το κλίμα αμφισβήτησης. Επίσης θέλει να σπάσει και ένα ρεκόρ η Φιορεντίνα και να κάνει τι 6χ6 στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κάτι το οποίο πλησίασε και πέρυσι που έκανε πέντε νίκες και μια ισοπαλία».
Για την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα:
Ο ΠΑΟΚ έκανε μια καλή εμφάνιση αλλά αυτό που συζητήθηκε και έκανε εντύπωση στους οπαδούς της Φιορεντίνα ήταν το κοινό, η ατμόσφαιρα και το γεγονός πως όλοι τραγουδούσαν ακόμα και μισή ώρα μετά την ήττα της ομάδας τους. Αυτό ήταν θέμα συζήτηση και τις επόμενες μέρες μετά την αναμέτρηση».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα πάει στη Φλωρεντία:
«Υπάρχει μια περιέργεια γιατί θα τους δούμε και από κοντά. Επίσης, υπάρχουν πολλοί Έλληνες στη Φλωρεντία. Περιμένουμε να δούμε μια ωραία εικόνα εδώ πέρα. Στην Μεσόγειο οι λαοί μοιάζουν και στο ποδόσφαιρο και περιμένουμε να δούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».
Για το τι άλλο έκανε εντύπωση στους Ιταλούς από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Πάρα πολλοί ασχολήθηκαν με την εξής σύγκριση του γεγονότος ότι η Γιουβέντους που είναι διάσημη αλλά πολύ μισητή στη Φλωρεντία έχασε από τον 4ο της Βαθμολογίας στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό ενώ η Φιορεντίνα κέρδισε τον πρώτο στην βαθμολογία τον ΠΑΟΚ».
Για την Ελληνική παροικία στη Φλωρεντία:
«Ακόμα και σήμερα η Φλωρεντία είναι από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου. Είναι γεμάτη με τουρίστες όλο το χρόνο και σπουδαστές. Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες φοιτητές. Έχω έναν φίλο Έλληνα γιατρό ο οποίος είναι από τους καλύτερους στο κεντρικό νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Η Ελληνική αποικία είναι μεγάλη εδώ πέρα και θα δώσει το παρών και μέσα στο γήπεδο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: