Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Είμαστε έτοιμοι για σήμερα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης
Μίλησε για τα παράπονα που έχουν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τους Λετονούς, αλλά και για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Αρχικά για τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Η οδηγία και η εντολή της διοργανώτριας αρχής είναι ότι η προπόνηση την παραμονή του αγώνα θα πρέπει να γίνεται με τις συνθήκες που θα επικρατούν στο ματς. Εδώ υπάρχει στο γήπεδο που θα παίξουμε, είναι ένας πολυχώρος και το γήπεδο δεν είναι μιας χρήσης. Χωρίζουν με μεγάλα πανιά την κύρια σάλα σε πολλές μικρότερες για να προπονούνται ταυτόχρονα και βρεθήκαμε σε δύο τέτοια μεγάλα χωρίσματα. Ναι μεν είναι ο χώρος που θα γίνει το παιχνίδι σήμερα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Οι μπασκέτες είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε στο Κουμπάν είναι ίδιες και το θέμα είναι να έχεις την αντίληψη του χώρου. Εδώ έχει συρόμενες κερκίδες και αυτή την ιδιομορφία έπρεπε να την βιώσουν οι παίκτες μας. Αυτό ήταν το θέμα μας, το υποβάλαμε στην γηπεδούχο ομάδα και πήραμε στοιχεία, φωτογραφείς και βίντεο από το χώρο για να τα υποβάλουμε στην διοργανώτρια αρχή. Το κυρίαρχο θέμα είναι το αγωνιστικό και έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα σκληρή και ανταγωνιστική, η οποία παίζει αρκετά με την πλάτη στον τοίχο και αν χάσει μπαίνει σε μια δύσκολη κατάσταση.. Εμείς αποκτάμε πλεονέκτημα εφόσον πάρουμε δεύτερη εκτός έδρας νίκη, οπότε θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».
Για το ότι ο καλύτερός του παίκτης είναι ο Τσόπμαν προσέθεσε:
«Αυτό είναι, αλλά γενικά είναι ομάδα με το όμικρον κεφαλαίο. Δεν βασίζεται τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι και προσπαθούν να καλύπτουν στην άμυνα και στην επίθεση όλους τους τομείς με πολλούς παίκτες οι οποίοι έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και αυτό τους κάνει λίγο μη προβλέψιμους».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση είπε:
«Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία, σε όλα τα παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Κουμπάν, η οποία είναι άλλη κατάσταση και ένα παιχνίδι που είχαν πάει στραβά. Πάντως από άλλες συνθήκες, με διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων, η διαφορά δεν θα ήταν αυτή. Είναι ένα ματς που πέρασε, δείξαμε πως στο παιχνίδι με τον Κόροιβο η ομάδα έδειξε πως μπορεί και σε ψυχολογικά χάντικαπ και συνεχίσουμε και είμαστε έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι».
Για το αν παίξει ρόλο ο κόσμος διευκρίνισε:
«Θα δούμε».
Για το γήπεδο υπογράμμισε:
«Το γήπεδο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν είναι μεγάλο. Είναι κάποια ερωτηματικά που έχουμε, γιατί κάποια φορά συζητάμε στην Ελλάδα και λέμε ότι η τάδε ομάδα δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη γιατί έχει μικρό γήπεδο. Εδώ κάναμε ένα ταξίδι και το πιο κοντινό αεροδρόμιο είναι κοντά στις τρεις ώρες από εδώ. Αυτός είναι ένας αρνητικός παράγοντας και δεν γίνεται όταν μια ομάδα ταξιδεύει και φτάνει, να κάνει ακόμη τρεις ώρες ταξίδι για να φτάσει. Δεν μπορεί να γίνει αγώνας Ευρωπαϊκός αγώνας κάτω από 5.000 θέσεις και εδώ δεν ξεπερνά τις 3.000 θέσεις. Είναι ορισμένα πράγματα και οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα πρέπει να συνοδεύουν μία Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας. Όσον αφορά το ξενοδοχείο, δεν είναι ακριβώς ξενοδοχείο, αλλά ένας αθλητικός ξενώνας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: