Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Μελισσανίδης: «Δεν πάει άλλο…»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό παρουσιάζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θέλει να δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση.

Μελισσανίδης: «Δεν πάει άλλο…»
Τέλος σε ανάλογες εικόνες με εκείνες που διαδραματίστηκαν κατά στις εξέδρες της Ριζούπολης κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό επιθυμεί να βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτή την κατάσταση και αποφασισμένος να αλλάξει τη συγκεκριμένη νοοτροπία.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» αναγνωρίζει ότι οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα, αλλά ο τρόπος που το κάνουν είναι λάθος και για αυτό τον λόγο αναμένεται στο άμεσο μέλλον να έχει συνάντηση με τους οργανωμένους, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια για γεγονότα όπως αυτά στη Ριζούπολη.

Ο «τίγρης», σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των σπορ», θεωρεί ότι τέτοιου είδους γεγονότα δυσφημούν τον σύλλογο και δεν θέλει να επαναληφθούν ξανά στο μέλλον.

Το τελικό «τσεκάρισμα»

Την προεργασία όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για τον Γενάρη ετοιμάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε συνεννόηση με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής φέρεται να έχει ξεχωρίσει τους παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί ο «Δικέφαλος», καθώς έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ.

Η Ένωση αναμένεται να κινηθεί για φορ περιοχής, δεξί εξτρέμ και αμυντικό χαφ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: