Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Έβγαλε… φωτιές η Μπενφίκα!!

Το ήθελε περισσότερο, το έδειξε και… το πήρε η Μπενφίκα! Με γκολ του Ταλίσκα στο 83’ οι Πορτογάλοι επικράτησαν 1-0 της Μονακό και δεν… χάθηκαν από τη τέταρτη αγωνιστική του Γ΄ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ

Έβγαλε… φωτιές η Μπενφίκα
Με γκολ του Ταλίσκα οκτώ λεπτά πριν το φινάλε η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Μονακό και έμεινε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά και την τέταρτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν τις ευκαιρίες και πήραν τελικά το πολυπόθητο τρίποντο, που μπορεί να μη τους «ξεκόλλησε» απ’ τον πάτο της βαθμολογίας, όμως δεν έγραψε το «game over» δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η πίεση για το «τρίποντο» που ήθελε, προκειμένου να διατηρηθεί στο παιχνίδι της πρόκρισης, φάνηκε απ’ την αρχή, με τον Σάλβιο να αστοχεί μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ λίγο νωρίτερα το σουτ του Γκαϊτάν σταμάτησε πάνω στο Σούμπασιτς. Μετά το 20λεπτο η Μονακό ανέβηκε, όμως ο Γκαϊτάν και πάλι ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου με σουτ που σταμάτησε πάνω στον Ράτζι.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καράσκο στο 62’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Λίμα «απάντησε» στο 65΄και στο 76’ με σουτ που σταμάτησαν πάνω στο Κουρζάουα. Η υπεροχή της Μπενφίκα επιβεβαιώθηκε και με γκολ του Ταλίσκα στο 82’ -που ήταν και το πρώτο που δέχεται ο Σούμπασιτς στη φάση των ομίλων- μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαϊτάν, που τον βρήκε μόνο του στο δεύτερο δοκάρι.

Η Η τέταρτη αγωνιστική:
Ζενίτ -Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2
(89’ Ρόντον - 68’, 73’ Σον)

Μπενφίκα - Μονακό 1-0
(82’ Ταλίσκα)

Η βαθμολογία:
1. Λεβερκούζεν (7-3) 9
2. Μονακό (1-1) 5
3. Ζενίτ (3-4) 4
4. Μπενφίκα (2-5) 4

Η επόμενη (5η) αγωνιστική: (26/11)
Λεβερκούζεν - Μονακό
Ζενίτ - Μπενφίκα*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: