Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Σε απολογία για εκτεταμένα επεισόδια η ΑΕΚ!

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League -και μάλιστα με κατηγορητήριο βαρύτερο απ’ αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του αγώνα με τον Αχαρναϊκό- θα βρεθεί η ΑΕΚ.

Σε απολογία για εκτεταμένα επεισόδια η ΑΕΚ
Κατηγορούμενη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League -για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό- θα βρεθεί η ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν μετά τα συμβάντα της Ριζούπολης, η «Ένωση» κλήθηκε σε απολογία από τη διοργανώτρια.

Μπορεί αυτό όμως να ήταν αναμενόμενο, ωστόσο εκείνο που προκάλεσε απορίες ήταν ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κλήθηκε και για παράβαση του άρθρου περί εκτεταμένων επεισοδίων.

Κι αυτό διότι το κατηγορητήριο διαφέρει από το φύλλο αγώνα, όπου ο διαιτητής έγραψε για 1-2 διακοπές λόγω δακρυγόνων που έπεσαν εκτός του γηπέδου, για ρίψεις άδειων μπουκαλιών και για είσοδο 20 οπαδών στο τέλος για να πανηγυρίσουν.

Δε μοιάζουν να ισχύουν, δε, οι προϋποθέσεις του σχετικού άρθρου (15) στο οποίο αναφέρεται ότι «δεν συντρέχει περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων αν σε αυτά δεν εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων ή αν δεν υπάρχει έστω απλή σωματική βλάβη ή αν αυτά δεν λαμβάνουν χώρο στον κυρίως χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: