Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Νίκη κορυφής για Ατλέτικο!!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε την 3η απανωτή νίκη, απέναντι στην Μάλμε αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας της και πλέον έγινε αφεντικό στον 1ο όμιλο.

Νίκη κορυφής για Ατλέτικο
Οι Κόκε στο 30ο λεπτό και ο Ραούλ Γκαρσία στο 78ο λεπτό χάρισαν τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος» που πλέον πέρασαν μόνοι πρώτοι στο γκρουπ του Ολυμπιακού και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Η βαθμολογία:
Ατλέτικο 9
Ολυμπιακός 6
Γιουβέντους 6
Μάλμε 3

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυμπιακός
Μάλμε - Γιουβέντους

ΜΑΛΜΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ 0-2
(30' Κόκε, 78' Ραούλ Γκαρθία)

H Μάλμε μπήκε δυνατά στο ματς και θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό της. Είχε καλή στιγμή με τον Μογιά να σταματάει τον Χάλστι στο 13’. Σταδιακά όμως οι «ροχιμπλάνκος» άρχισαν να βρίσκουν χώρους και να γίνονται επικίνδυνοι. Στο 20’ ο Κόκε έκοψε τη μπάλα στον Ραούλ Γκαρσία, αλλά αυτός νικήθηκε από τον Όλσεν. Με ένα τυπικό γκολ της Ατλέτικο που αποτελεί σήμα κατατεθέν άνοιξε το σκορ η ισπανική ομάδα. Μεγάλη κούρσα του Χουανφράν από τα δεξιά, χαμηλή σέντρα και ο Κόκε, λίγο μετά το ύψος του πρώτου δοκαριού, νίκησε τον Όλσεν για το 0-1.

Από εκεί και μετά η Μάλμε είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, μία με τον Ρόζενμπεργκ που σούταρε έξω, ενώ στο 45’ ο στράικερ της Μάλμε έκανε κεφαλιά για να βρει τον Φόρσμπεργκ που δεν σούταρε με τη μία, για να χάσει σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 53’ ο Ρόζενμπεργκ στέκεται άτυχος μιας και μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έρχεται σε αυτόν, που σουτάρει, αλλά η μπάλα τραντάζει το δεξί δοκάρι του Μογιά.Η Ατλέτικο με εξαίρεση ένα σουτ του Κρουν στο 69’ κατάφερε να ελέγξει καλύτερα τον αγώνα και στο 78ο λεπτό, ο Ραούλ Γκαρσία, μετά από σύγχυση στη σουηδική άμυνα, με σουτ όπως του ήρθε η μπάλα κλείδωσε το ματς για την ισπανική ομάδα.

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Ε. Γιόχανσον (64’ Κρουν), Χάλστι, Έρικσον, Άντου, Φόρσμπεργκ (87’ Τερν), Ρόζενμπεργκ, Τέλιν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Γκοντίν, Σικουέιρα, Χουανφράν, Μιράντα, Μάριο Σουάρεζ, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Τουράν (76΄ Ροντρίγκεζ), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (69’ Γκριεζμάν) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: