Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Πιστεύω πως είναι η χρονιά του Ηρακλή»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδη.
Αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση του Ηρακλή, αλλά και στους Ρέμο, Θ. Παπαδόπουλο και Μυτιληναίο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το πώς βλέπει τον Ηρακλή αρχικά τόνισε:
«Μου άρεσε πολύ η ομάδα, αποτελείται από νέα παιδιά και ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι αλήθεια ότι και η ομάδα του Αιγινίου είναι καλή ομάδα. Έτσι εμείς κατορθώσαμε να κάνουμε το 4Χ4 και έχουμε πάρει τη διαφορά».
Για το ότι το παρών στο γήπεδο έδωσαν και οι φίλαθλοι του Ηρακλή προσέθεσε:
«Είχε και χθες, παρότι ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδό τους και ήταν πάρα πολύ καλοί. Το κλίμα εκεί ήταν πολύ καλό. Πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους οι οπαδοί και να βοηθούν την ομάδα και να μην τους νοιάζει ο αντίπαλος».
Για το ότι ο Ηρακλής όπως φαίνεται είναι η χρονιά για να επιστρέψει στη φυσική του θέση είπε:
«Και εγώ αυτό πιστεύω και με λίγη προσοχή και αν ανέβουμε με μία διαφορά θα αγωνιστούμε για να την κρατήσουμε».
Για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο είπε:
«Ο Θόδωρος ο ποίος τον συμπαθώ πάρα πολύ και έχει την μεγαλύτερη προσφορά όλων. Όταν ήταν ο Ηρακλής στην Δ’ Εθνική και ήμασταν απογοητευμένοι, πήγαμε σε ένα χωριό για να ζητήσουμε το ΑΦΜ και μας ζήτησαν 500.000 ευρώ. Ύστερα ήρθε ο Θόδωρος για να μας δώσει μία ομάδα και τον συγχαίρω και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».
Στη συνέχεια ο κ. Ατματζίδης υπογράμμισε
«Ο Ηρακλής δέχθηκε το μεγαλύτερο κυνηγητό απ’ όλα τα σωματεία. Δυστυχώς δεν είχαμε ολοκληρωμένους παράγοντες και είχαν μεγάλη ευθύνη. Εμένα αυτό που με απασχολεί χρόνια είναι γιατί έφεραν τον απατεώνα από την Κύπρο που έκανε αγωγή στην Ομοσπονδίας που ξέραμε ότι θα έριχναν την ομάδα».
Για το αν ήταν στημένο όλο αυτό υποστήριξε
«Το πιστεύω πως ήταν στημένο γιατί κανένας παράγοντας του Ηρακλή δεν θα έκανε αγωγή κατά της Ομοσπονδίας. Είχαμε το κυνηγητό από πάνω, κάνουμε και αυτό και τους διευκολύναμε για να μας ρίξουν και επωφελήθηκαν πολλοί από αυτό».
Για το αν τα πήραν από την Τρίπολη διευκρίνισε:
«Να μην πω ότι τα πήραν, αλλά οπωσδήποτε αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Από την ώρα που έγινε αυτό, έπρεπε να καλέσει διοικητικό συμβούλιο. Ήταν καθαρά εξυπηρέτηση συμφερόντων, να πάει στην τέταρτη κατηγορία και ίσως να ήταν να μπει ο Αστέρας Τρίπολης στην Α’ κατηγορία».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον κ. Μυτιληναίο:
«Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε την μεγαλύτερη τύχη που είχαμε τον κ. Μυτιληναίο και δυστυχώς στο τέλος δεν κάναμε τίποτα. Τα έκανε τα λάθη του και αντί να επιλέξει παράγοντες από την Θεσσαλονίκη που γνώριζαν τα πράγματα, έφερνε άλλους».
Όσον αφορά τον Αντώνη Ρέμο υπογράμμισε:
«Και αυτός ο άνθρωπος έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Ήθελα να μάθω την οικονομική του κατάσταση και όταν ξεκίνησε είχε 2.000.000 ευρώ οικονομικές καταθέσεις και στη συνέχεια Είναι το μεγαλύτερο θύμα παραγόντων και ακόμη πληρώνει για τον Ηρακλή. Έκανε κι’ αυτός τα λάθη του, ανθρώπους λαμόγια τα οποία έκαναν στραβοδουλειές. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι αγαπάει πάρα πολύ τον Ηρακλή».
Τέλος για το ότι κάποια στιγμή όλοι οι παράγοντες που βοήθησαν θα χειροκροτηθούν κατέληξε:
«Το να χάσει ο Ηρακλής ένα παιχνίδι ή να το κερδίσει δεν είναι θέμα, αλλά η προσφορά τους ήταν μεγάλη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: