Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!!

Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια
Την επιθυμία των οπαδών του ΠΑΟΚ να δουν ξανά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» στο στήθος είναι αρκετά πιθανό να κάνει πράξη ο Ιβάν Σαββίδης.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής εκείνος δεν δείχνει να «καίγεται» να παραμείνει στη Βόλσφμπουργκ, ενώ και η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου δεν έχει κινηθεί για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτό έχει φουντώσει τις φήμες που θέλουν τον διεθνή άσο να παραμένει ψηλά στο «στόχαστρο» των Θεσσαλονικέων εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού οι «λύκοι» ενδεχομένως να ψάχνουν σύλλογο για να τον πουλήσουν τον Γενάρη με λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια κρούση για να πάρει από τώρα τον Βιεϊρίνια και να μην χρειαστεί να περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: