Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Έγινε το θέλημά του!!

Με δύο γκολ του Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» (0-2) από την έδρα της Ντ. Μινσκ, έπιασε την Γκινγκάμπ και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη κόντρα στους Γάλλους στην Τούμπα για να προκριθεί!

Έγινε το θέλημά του!
Το θέλημα του ΠΑΟΚ έγινε και χωρίς να πατήσει το …κουμπί η Παναγιά.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξύπνησε στο φινάλε και με δύο γκολ του Αθανασιάδη (82', 88') πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Γκινγκάμπ την έπιασε στην βαθμολογία.

Έτσι θέλει νίκη επί των Γάλλων την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα για να προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Φιορεντίνα εξασφάλισε και τυπικά την πρώτη θέση του γκρουπ.

Τα αποτελέσματα:

Ντιναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ 0-2
(82’, 88’ Αθανασιάδης)

Γκινγκάμπ-Φιορεντίνα 1-2
(45’ πεν. Μποβέ-6’ Μαρίν, 13’ Μπαμπακάρ)

H βαθμολογία:

Φιορεντίνα 13 (10-2)
Γκινγκάμπ 7 (4-3)
ΠΑΟΚ 7 (7-2)
Ντιναμο Μινσκ 1 (1-13)

Η τελευταία αγωνιστική (6/11):

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ
Φιορεντίνα-Ντιναμό

Το ματς:

Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ δεν συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Αυτό στα «χαρτιά». Διότι στο γήπεδο του η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική.

Διαδοχικά Αθανασιάδης και Περέιρα πέταξαν στα σκουπίδια το λάθος-δώρο των Λευκορώσων μόλις στο ξεκίνημα κι αυτή καταγράφηκε ως η μοναδική στιγμή που οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν σοβαρά στο πρώτο ημίχρονο. Σε ένα διάστημα που οι «ασπρόμαυροι», επηρεασμένοι και από την αγωνιστική απραξία, δεν μπήκαν ποτέ στον ρυθμό του αγώνα κι εκτός αυτού έχασαν τον Κατσικά με τραυματισμό (στη θέση του ο Τζαβέλλας).

Στο δεύτερο μέρος βγήκε ακόμα πιο «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιο βαθμό που επέτρεψε στην Ντιναμό Μινσκ να φανεί επικίνδυνη, η άμυνά του βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Γλύκου για να κρατηθεί στο ματς.

Αυτό ήταν και το καμπανάκι για τους παίκτες του Αναστασιάδη, που "ξύπνησαν", άρχισαν να συνέρχονται και με επιμονή και αποφασιστικότητα έψαξαν το γκολ. Έστω λοιπόν κι αγχωτικά έλυσαν τον γόρδιο δεσμό, με τον Αθανασιάδη να χτυπάει δύο φορές στο φινάλε! Αρχικά εκμεταλλευόμενος την πάσα πάρε βάλε του Περέιρα και εν συνεχεία με ένα ακόμα έτοιμο γκολ, αυτή τη φορά από τα πόδια του Κάτσε.



Ντιναμό Μινσκ: Ιγκνάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Ουντότζι (74' Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, ΤζεΤζέ (81' Ντιομάντ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (28' Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46' Γκολάσα), Αθανασιάδης (90' Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ (Αυστρία)
Βοηθοί: Ματίας Βίνζαουερ, Ρόλαντ Μπράντνερ
Επιπρόσθετοι: Ρενέ Αϊσνερ, Ντομινίκ Ούσαν
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: