Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λαγός: «Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι»

Κάτι παραπάνω θα ‘θελε από την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ο Τάσος Λαγός που τόνισε πως με εξαίρεση στο Εστορίλ, οι «πράσινοι» πάλεψαν όλα τα υπόλοιπα ματς.

Λαγός: «Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι»
Από την τέταρτη αγωνιστική κιόλας, ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, ενώ ακολούθησε και η ήττα με σκορ 2-1 από την Ντινάμο στη Μόσχα. Ωστόσο, ο Τάσος Λαγός μιλώντας μετά το παιχνίδι υποστήριξε πως υπάρχει πικρία για αυτήν την εξέλιξη, αφού οι «πράσινοι» έχασαν ακόμη ένα ματς στις λεπτομέρειες, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς:

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα απ' τον αντίπαλο. Σ' αυτά τα παιχνίδια, στα ευρωπαϊκά, οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σ' όλο το παιχνίδι, σ' όλη τη διάρκεια, ένα λεπτό, δύο λεπτά, δέκα λεπτά στο παιχνίδι μπορεί να σου στοιχίσει, όπως έγινε και σε μας στο δεύτερο ημίχρονο που δεχτήκαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Μα από εκεί και πέρα, αντιδράσαμε, παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους, είχαμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω κρατάμε την καλή εμφάνιση, σε μια δύσκολη έδρα, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνεχίζουμε».

Για το συναίσθημα που αφήνει ο αποκλεισμός:

«Νομίζω μας μένει μια μεγάλη πικρία σ' όλα τα παιδιά διότι, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στην Εστορίλ, σ' όλα τ' άλλα έχουμε δώσει τα πάντα, απλά όπως είπα οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια και σ' αυτά, σε μερικές φάσεις μες στο παιχνίδι δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα' πρεπε ίσως. Δεν αξίζαμε ν' αποκλειστούμε έτσι, νομίζω έπρεπε να' χουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά εντάξει τώρα τελείωσε, έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και νομίζω θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να είμαστε μεσα στους στόχους και να τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για το ότι ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε με κοντομάνικο:

«Συνήθως παίζω με κοντομάνικο, το κρύο μ' αρέσει, δεν έχω θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: